Αθλητισμός

Δημήτρης Πρίφτης Παναθηναϊκός: Στο μικροσκόπιο των «Πράσινων» ο προπονητής της Ούνιξ Καζάν

Δημήτρης Πρίφτης Παναθηναϊκός: Στο μικροσκόπιο των «Πράσινων» ο προπονητής της Ούνιξ Καζάν
Δημήτρης Πρίφτης Παναθηναϊκός: Το «Τριφύλλι» μετά το διαζύγιο με τον Ρικ Πιτίνο βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού, με τον Γιώργο Βόβορα να παρουσιάζεται ως το απόλυτο φαβορί, ωστόσο τη διοίκηση να εξετάζει και άλλες περιπτώσεις.

Δημήτρης Πρίφτης Παναθηναϊκός: Συνέχεια στις διερευνητικές επαφές για τους «Πράσινους», οι οποίοι εξετάζουν όλα τα σενάρια για την επόμενη ημέρα στον πάγκο της ομάδας. Η φυγή του Ρικ Πιτίνο αφήνει ένα μεγάλο κενό στον σύλλογο, το οποίο η διοίκηση τρέχει να συμπληρώσει με την καλύτερη δυνατή επιλογή μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου.

Η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω της πανδημίας που μαστίζει την Ευρώπη δίνει χρόνο στο «Τριφύλλι» προκειμένου αυτό να εξετάσει όλες τις παραμέτρους και να φθάσει στο τέλος στη καλύτερη δυνατή επιλογή. Τα μέχρι στιγμής δεδομένα μιλούν πως πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού είναι ο μέχρι πρότινος, βοηθός του Αμερικανού προπονητή, Γιώργος Βόβορας.

Ωστόσο τα τελευταία 24ωρα αρχίζει και γίνεται όλο και πιο έντονο το σενάριο που θέλουν τους «Πράσινους» να αναζητούν και άλλες επιλογές. Μία από αυτές είναι και ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο Έλληνας προπονητής της Ούνιξ Καζάν σύμφωνα με πληροφορίες ρωτήθηκε από ανθρώπους του συλλόγου για το αν θα τον ενδιέφερε η προοπτική να αναλάβει τον σύλλογο πριν το φινάλε της φετινής σεζόν.

Οι συζητήσεις για την ώρα παραμένουν σε φιλολογικό ενδιαφέρον, με τον Βόβορα να εξακολουθεί να είναι το πρώτο φαβορί για τον πράσινο πάγκο. Ωστόσο είναι σαφές πως η διοίκηση θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για «φρέσκο» όνομα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments