Αθλητισμός

Τσιμίκας Ολυμπιακός Νάπολι: Τι ισχύει με τη μεταγραφή του Έλληνα άσου

Τσιμίκας Ολυμπιακός Νάπολι: Τι ισχύει με τη μεταγραφή του Έλληνα άσου
Τσιμίκας Ολυμπιακός Νάπολι: Δεδόμενο είναι το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Κώστα Τσιμίκα, ωστόσο από τον Ιανουάριο κι έπειτα η ιταλική ομάδα δεν έχει κάνει νέα προσέγγιση στην υπόθεση απόκτησης του.

Τσιμίκας Ολυμπιακός Νάπολι: Ο Κώστας Τσιμίκας πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν, κάτι που έχει σαν συνέπεια να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού. Μία εξ αυτών είναι και η Νάπολι, το ενδιαφέρον της οποίας για τον αριστερό αμυντικό του Ολυμπιακού είναι δεδομένο. Η ιταλική ομάδα τον Ιανουάριο είχε καταθέσει πρόταση στους «ερυθρόλευκους» για 14+2 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να κάνει δικό της.

Οι Πειραιώτες οι οποίοι είχαν προχωρήσει το διάστημα εκείνο, στην πώληση του Ποντένσε δεν έκαναν αποδεκτή την πρόταση των «παρτενομπέι», καθώς μόνο σε περίπτωση που αυτή ξεπερνούσε τα 20 εκατομμύρια θα γινόταν αποδεκτή. Έκτοτε η ομάδα του ιταλικού Νότου δεν έχει κάνει νέα προσέγγιση στο θέμα της απόκτησης του παίκτη. Ωστόσο το ενδιαφέρον της για αυτόν συνεχίζει να υπάρχει μέσα από τις συζητήσεις του Ιταλού μάνατζερ Παστορέλο, χωρίς όμως να ισχύουν αυτά που γράφονται στον ιταλικό Τύπο περί προχωρημένων διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Νάπολι.

Η Νάπολι από την πλευρά της θέλει να πάρει τον παίκτη, ωστόσο αυτό προσπαθεί να γίνει με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα από αυτά που έδινε τον Ιανουάριο, ο Ολυμπιακός όμως από την πλευρά του τονίζει πως το κόστος του παίκτη αγγίζει τα 25 εκατομμύρια μαζί με κάποια μπόνους. Στον Ολυμπιακό από την πλευρά τους πιστεύουν πως με την σεζόν που έχει κάνει ο Τσιμίκας υπάρχει ενδεχόμενο να προκύψουν προτάσεις τόσο από την Πρέμιερ Λιγκ, όσο και από άλλα πρωταθλήματα, κάτι που έχει σαν συνέπεια να μην βιάζονται καθώς όσο ο 24χρονος άσος παίζει τόσο ανεβαίνει η αξία του.

Άλλωστε αποτελεί κοινό μυστικό, ότι οι «ερυθρόλευκοι» προτιμούν να πουλάνε παίκτες στην Αγγλία, όπως συνέβη με τις περιπτώσεις των Ποντένσε, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Μήτρογλου, Μιραλάς και Μαζουακού, παρά στην Ιταλία όπου η μοναδική πώληση παίκτη που έγινε ήταν στην Νάπολι με 15 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments