Ελλάδα

Ίλιον 8χρονη: Τι είπε ο αδερφός της 8χρονης που την τραυμάτισε στο πόδι με το πιστόλι – μπρελόκ

Ίλιον 8χρονη: Τι είπε ο αδερφός της 8χρονης που την τραυμάτισε στο πόδι με το πιστόλι – μπρελόκ
Ίλιον 8χρονη: Αυτό που ψάχνουν οι αστυνομικοί είναι από πού προμηθεύτηκε ο πατέρας το πιστόλι μπρελόκ και για ποιο λόγο το είχε κάτω από το κρεβάτι του.

Ίλιον 8χρονη: Oι γονείς της 8χρονης που τραυματίστηκε από τον 5χρονο αδερφό της με πιστόλι -μπρελόκ στο Ίλιον κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο. Ωστόσο ο 5χρονος αδερφός του κοριτσιού κατέθεσε στην αστυνομία και μιλώντας στους αστυνομικούς το παιδί είπε ότι βρήκε το πιστόλι – μπρελόκ κάτω από το μαξιλάρι του πατέρα του ενώ το 8χρονο κοριτσάκι, επιχείρησε να θολώσει τα νερά λέγοντας ότι επιστρέφοντας από το σούπερ μάρκετ βρήκαν ένα μπρελόκ στο δρόμο, εντούτοις δεν έπεισε τους αξιωματικούς που κατάφεραν να βρουν την άκρη του νήματος από τον 5χρονο αδερφό της.

Το παιδί είπε συγκεκριμένα, αποκαλύπτοντας άθελα του ότι ο πατέρας του κοιμόταν με ένα όπλο μπρελόκ που παίρνει δύο σφαίρες κάτω από το κρεβάτι του: «Ήμασταν στο σπίτι με τη Σοφία και παίζαμε. Ο μπαμπάς κοιμόταν στο δωμάτιο του και η μαμά ήταν σε άλλο δωμάτιο. Είδα κάτω από το κρεβάτι του μπαμπά ένα μπρελόκ. Το πήρα,πάτησα ένα κουμπί και η Σοφία πόνεσε και έβγαλε αίμα στο πόδι της. Εμένα με πόνεσε το δάκτυλο μου. Ο μπαμπάς ξύπνησε και με τη μαμά έβαλαν γάζα στο πόδι της Σοφίας». Αυτό που ψάχνουν οι αστυνομικοί είναι από πού προμηθεύτηκε ο πατέρας το πιστόλι μπρελόκ και για ποιο λόγο το είχε κάτω από το κρεβάτι του.

Έπεσε σε αντιφάσεις η μητέρα

Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο 4/4 η μητέρα και η θεία της μικρής, την μετέφεραν στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία». Σε ερωτήσεις των γιατρών για το τι συνέβη, η μητέρα έπεσε σε αντιφάσεις και κάποια στιγμή έφυγε με το πρόσχημα ότι πάει να φέρει το βιβλιάριο της κόρης της. Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της και αναζητούνταν από την Αστυνομία. Λίγο μετά έφυγε από το νοσοκομείο και η θεία του παιδιού. Τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας αναζητούνταν από την ΕΛ.ΑΣ. ενώ σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για παραμέληση ανηλίκου.

Στο χειρουργείο που οδηγήθηκε η μικρή, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το τραύμα προέρχεται από σφαίρα. Η Αστυνομία, από την πλευρά της, αδυνατούσε να επιβεβαιώσει ότι υπήρξε πυροβολισμός που τραυμάτισε το οκτάχρονο κορίτσι, καθώς δεν έχει βρεθεί η βολίδα. Οι γιατροί πάντως πιστοποιούν ότι το τραύμα προέρχεται από βολίδα μικρού διαμετρήματος. Ο μικρός αδερφός της φιλοξενείται σε σπίτι συγγενών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments