Διεθνή

Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον

Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον
Ο Βρετανός πρωθυπουργός μεταφέρθηκε σήμερα στην εντατική, ενώ βρισκόταν ήδη στο νοσοκομείο, αφού τα συμπτώματα του κορωνοϊού δεν υποχωρούσαν.

Ο Μπόρις Τζόνσον εισήχθη χθες το βράδυ στο νοσοκομείο του St Thomas, αλλά η κατάσταση του σήμερα επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να μπει στην εντατική. Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ να αναλάβει τα καθήκοντα του, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Ντάουνινγκ Στριτ.

Η διακομιδή του Μπόρις Τζόνσον στο νοσοκομείο έγινε μετά από συμβουλή του προσωπικού του γιατρού, αφού είχε ανεβάσει πολύ υψηλό πυρετό. Σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου, στον Βρετανό πρωθυπουργό χορηγήθηκε οξυγόνο. Δημοσιεύματα σημείωναν ότι τα συμπτώματα επιμένουν με τον υψηλό πυρετό να προκαλεί ανησυχία για ενδεχόμενη πνευμονία.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, το μεσημέρι της Δευτέρας, σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει τους Βρετανούς υπηκόους έκανε tweet από το νοσοκομείο λέγοντας πως η διάθεση του είναι καλή και εργάζεται με την ομάδα του για την καταπολέμηση του ιού. Συγκεκριμένα έγραψε: “Χθες το βράδυ, ακούγοντας τη συμβουλή του γιατρού μου, μπήκα στο νοσοκομείο για κάποια τεστ ρουτίνας, αφού ακόμα έχω συμπτώματα κορωνοϊού. Έχω καλή διάθεση και είμαι σε επικοινωνία με την ομάδα μου, καθώς δουλεύουμε όλοι μαζί για να καταπολεμήσουμε αυτόν τον ιό και να τους κρατήσουμε όλους ασφαλείς”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments