Διεθνή

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό: Η Google τιμά τους ήρωες γιατρούς

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό: Η Google τιμά τους ήρωες γιατρούς
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό: Η Google τιμάει με το σημερινό της Doodle τους γιατρούς και το υπόλοιπο ιατρικό προσωπικό που δίνει μάχη κόντρα στον ιό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό: Σχεδόν σε καθημερινή βάση η Google αποδίδει φόρο τιμή μέσα από τα doodles της. Κατά καιρούς από τα Doodle έχουν περάσει γνωστές προσωπικότητες που έχουν γράψει ιστορία σε όλο τον κόσμο. Σε άλλες περιπτώσεις έχει αφιερωθεί σε σημαντικά γεγονότα που έχουν σημαδεύει τον κόσμο.

Αυτή τη φορά η Google αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα μέσα από το σημερινό της Doodle. Τον τελευταίο καιρό όλος ο κόσμος έχει μπει σε καραντίνα εξαιτίας του κορωνοϊού. Το βάρος της προσπάθειας για την καταπολέμηση του ιού έχει πέσει στους γιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό. Οι γιατροί δίνουν μια μάχη με έναν αόρατο εχθρό καθώς ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο εμβόλιο.

Το σημερινό Doodle της Google αναφέρει το εξής μήνυμα: Σε όλους τους δημόσιους υπάλληλους στον τομέα της υγείας και ερευνητές της επιστημονικής κοινότητας, σας ευχαριστούμε». Η πανδημία του νέου κορωνοϊού έχει σκοτώσει τουλάχιστον 68.125 ανθρώπους παγκοσμίως από την εμφάνιση του Covid-19 τον Δεκέμβριο στην Κίνα, σύμφωνα με απολογισμό που κατάρτισε το Γαλλικό Πρακτορείο από επίσημες πηγές στις 22.00 το βράδυ ώρα Ελλάδος (Κυριακή 5/4).

Δείτε το σημερινό Doodle:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments