Lifestyle

Αυτή είναι η γυναίκα του Νίκου Χαρδαλιά

Αυτή είναι η γυναίκα του Νίκου Χαρδαλιά
Η Γιώτα Παναγιωτοπούλου μαζί με την μικρή Δήμητρα και την 21χρονη Ιωάννα είναι οι γυναίκες του Νίκου Χαρδαλιά.

Μπήκε στη ζωή του ξαφνικά το 2009 όταν οι ματιές τους κονταροχτυπήθηκαν σε ένα πάρτυ σε κάποιο μπαρ στον Βύρωνα, όταν εκείνος ήταν δήμαρχος ακόμη, πριν περάσει στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη. Η Γιώτα Παναγιωτοπούλου μαγνήτισε με την κορμοστασιά της και το λάγνο βλέμμα της τον Νίκο Χαρδαλιά. Ο έρωτας τους χτύπησε διάπλατα την πόρτα και αυτό φάνηκε από τις πρώτες συστάσεις που έκανε μια κοινή τους φίλη.

Παρά τα δημαρχιακά του καθήκοντα και τις υποχρεώσεις το ένα ραντεβού με την Γιώτα διαδεχόταν το άλλο. Στις 31 Αυγούστου 2011 στο Island της Βάρκιζας έγινε ο γάμος τους, ενώ λίγο μετά ήρθε στη ζωή και το καρπός του έρωτα τους η 7χρονη σήμερα Δήμητρα. Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει ακόμη μια κόρη την 21χρονη Ιωάννα η οποία είναι φοιτήτρια νομικής στη Θεσσαλονίκη και την οποία απέκτησε από τον πρώτο του γάμο.

Η Γιώτα Παναγιωτοπούλου είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής, ενώ διαθέτει και δικό της γυμναστήριο στον Βύρωνα το Point of you – Fitness Hall το οποίο εγκαινίασε στις 13 Μαϊου του 2017. Όπως όλες αυτού του είδους οι επιχειρήσεις παραμένει σήμερα κλειστά αλλά η κυρία Παναγιωτοπούλου μέσω διαδικτύου παραδίδει μαθήματα στους πελάτες της. Η ίδια ολοκλήρωσε τις σπουδές της στα ΤΕΦΑΑ ενώ πραγματοποίησε και μεταπτυχιακά μαθήματα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης για την “μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης”.

Δεν είναι λίγες φορές που στον λογαριασμό της στο facebook ποστάρει ειδήσεις που αναφέρονται στον σύζυγό της γράφοντας “my man go hard” ενώ στις 16 Μαρτίου είχε αναρτήσει τα εξής: “《Να αγαπάς την ευθύνη. Να λές: εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γη. Αν δε σωθεί, εγώ θα φταίω.》Τα λόγια του Καζαντζάκη σε αντιπροσωπεύουν πλήρως …κι εγώ το ξέρω ΚΑΛΑ. Καλή δύναμη Nikos Hardalias B ❤…!!!!#proudwife”

Η Γιώτα Παναγιωτοπούλου, η μικρή Δήμητρα αλλά και η 21χρονη Ιωάννα είναι οι τρεις σωματοφύλακες του Νίκου Χαρδαλιά, οι γυναίκες της ζωής του, που τις δύσκολες αυτές στιγμές στέκονται στο πλευρό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments