Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [07/04/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [07/04/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη [07/04/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη [07/04/20].

Κριός

Το φλερτ μπορεί να πάρει διάφορες μορφές. Κάποιο άτομο σας φλερτάρει κάπως επιθετικά αλλά εσείς καταλαβαίνετε ότι με αυτή τη συμπεριφορά κρύβει την έλξη που αισθάνεται. Οι αλληλεπιδράσεις σας με αυτό το άτομο θα είναι ιδιαίτερα παθιασμένες.

Ταύρος

Κάποιες φορές η άποψη ενός φίλου σας προσφέρει μια διαφορετική και αναγκαία προοπτική. Μήπως προβάλλετε κάτι που δεν έχετε συνειδητοποιήσει και αφορά την ερωτική σας ζωή; Ρωτήστε κάποιο άτομο που ξέρετε ότι θα σας απαντήσει με ειλικρίνεια.

Δίδυμοι

Ουάου! Αυτό το καινούργιο άτομο που μπήκε στη ζωή σας είναι τόσο γοητευτικό. Είστε έτοιμοι να τα παρατήσετε όλα για χάρη του. Απλά βεβαιωθείτε πρώτα ότι δεν έχετε τυφλωθεί από τα εξωτερικά του χαρίσματα.

Καρκίνος

Όλες οι σχέσεις είναι σημαντικές και όχι μόνο οι ερωτικές. Είναι μια καλή στιγμή για να δυναμώσετε και πάλι τους δεσμούς σας με οικογένεια, φίλους και συναδέρφους. Αναζητήστε άτομα με τα οποία έχετε χαθεί λόγω απόστασης ή έλλειψης χρόνου.

Λέων

Το κουτσομπολιό είναι μια ένοχη απόλαυση. Ειδικά όταν πρόκειται για την ερωτική ζωή κάποιου άλλου. Προσέξτε όμως. Όπως ακριβώς το γρήγορο φαγητό, δεν είναι κάτι που θα πρέπει να κάνετε καθημερινά. Διαφορετικά θα κάνετε κακό στην υγεία σας.

Παρθένος

Είστε γεμάτοι πείσμα και αποφασιστικότητα. Πολύ φοβόμαστε όμως ότι αυτές οι ικανότητες δεν θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στην ερωτική σας ζωή. Στα επαγγελματικά σας είστε το απόλυτο φαβορί. Αλλά στην κοινωνική σας ζωή, τις περισσότερες φορές είστε περισσότερο πεισματάρηδες από όσο πρέπει. Και αυτό σας κοστίζει.

Ζυγός

Δοκιμάστε να φερθείτε στους υποψήφιους ερωτικούς σας συντρόφους όπως θα φερόσασταν στους συναδέρφους σας. Συμπεριφερθείτε ευγενικά και με μια αίσθηση επισημότητας. Όταν είστε σίγουροι ότι το έχετε, προχωρήστε ακάθεκτοι.

Σκορπιός

Το να ξαναβρεθείτε με έναν έρωτα από το παρελθόν είναι ιδιαίτερα δελεαστικό. Θα ξαναβρεθείτε στις ίδιες νοσταλγικές καταστάσεις -με την όχι και τόσο ευχάριστη κατάληξη. Σκεφτείτε το πολύ προσεκτικά πριν το ρισκάρετε.

Τοξότης

Σε ό,τι αφορά τον έρωτα, εννοείται ότι θέλετε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Διαφορετικά, ποιο το νόημα να μπείτε σε όλη αυτή την διαδικασία; Τώρα το μόνο που χρειάζεται να αποφασίσετε είναι ποιον/ποια θέλετε να έχετε.

Αιγόκερως

Κάποιο ιδιαίτερα ελκυστικό άτομο σας θέλει, αλλά κολλάει να σας το πει. Από τη μία, θεωρείτε τη συμπεριφορά του πολύ ανώριμη. Από την άλλη, έχετε ενθουσιαστεί και θέλετε να μάθετε ποιος/ποια είναι. Να έχετε υπομονή. Όλα θα αποκαλυφθούν.

Υδροχόος

Μην παίρνετε τον έρωτα τόσο σοβαρά. Το φλερτ είναι κάτι όμορφο και σας κάνει καλό. Σας υπενθυμίζει πόσο ελκυστικοί είστε και σας φέρνει σε επαφή με ένα σωρό ενδιαφέροντα άτομα.

Ιχθύες

Ο χαρακτήρας σας είναι γεμάτος πάθος και ειλικρίνεια. Λίγοι άνθρωποι μπορούν να σας συναγωνιστούν. Απλά να έχετε στο μυαλό σας ότι κάποιος/α υποψήφιος/α ερωτικός/ή σύντροφος μπορεί να αισθανθεί ότι πνίγεται αν αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο αμέσως. Επιλέξτε προσεκτικά πόσα πράγματα θα μοιραστείτε μαζί του/της.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments