Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Τρίτη [07/04/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Τρίτη [07/04/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Τρίτη [07/04/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Τρίτη [07/04/20].

κριός

Η σχέση σου θα σε απασχολήσει πολύ έντονα αυτό το διάστημα, εξαιτίας της πανσελήνου που επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις. Αυτό σου δίνει την ευκαιρία να αξιολογήσεις με ειλικρίνεια, τι προσφέρεις στη σχέση σου. Σου δίνει επίσης την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε τυχόν ανισορροπία υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

ταύρος

Συνήθειες και ρουτίνες στη σχέση σου, βρίσκονται κάτω από εξονυχιστική εξέταση αυτό το διάστημα, με την ευγενική χορηγία της πανσελήνου. Αξιολόγησε τις τυχόν ριζωμένες συνήθειες που σ’ εμποδίζουν να πετύχεις το παθιασμένο σου δυναμικό. Υπάρχουν μικρές βελτιώσεις που μπορείς να κάνεις στην καθημερινότητά σου… Τολμώντας λοιπόν κάποιες αλλαγές, θα μεταφέρεις τη σχέση σου σε μια νέα και συναρπαστική τροχιά.

δίδυμοι

Είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές του χρόνου, για τα ερωτικά σου. Έχεις μια πανσέληνο που επηρεάζει την αγάπη, το ρομαντισμό, την αυτο-έκφραση και το ρίσκο. Θα είσαι σε θέση να καταλαγιάσεις οποιαδήποτε ένταση με το σύντροφό σου, φέρνοντας ένα παιχνιδιάρικο αυθορμητισμό στη σχέση σας. Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο. Είναι επίσης το πιο ισχυρό αφροδισιακό. Η επιλογή είναι δική σου!

καρκίνος

Η σημερινή πανσέληνος επηρεάζει τα συναισθηματικά σου θεμέλια και την ασφάλεια. Θέματα ερωτικά, θα πάρουν μια πιο συναισθηματική χροιά ή θα σε ενθαρρύνουν να φροντίσεις περισσότερο το σπίτι σου. Αν έχει περάσει αρκετό διάστημα από τότε που είχες βάλει μεταξωτά σεντόνια στο κρεββάτι και αρωματικά κεριά, κάντο τώρα και φτιάξε μια ερωτική φωλιά για τους δυο σας!

λέων

Η σημερινή πανσέληνος μπορεί να σου υπενθυμίσει ότι ο χρόνος που σκεφτόσουν διάφορα, έφτασε στο τέλος του…. και τώρα πρέπει ν’ ανασκουμπωθείς και να δράσεις, σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου. Αυτό θα σε κάνει να αποφασίσεις, ότι είναι σωστό να ξεκινήσεις μια ανοιχτή συζήτηση με τον αγαπημένο σου. Αν υπάρχει επίσης κι ένα όνειρο που καλλιεργείς εδώ και καιρό στο μυαλό σου αλλά δεν το έχεις εκφράσει, είναι η κατάλληλη στιγμή, να το συζητήσεις τώρα.

παρθένος

Η σημερινή πανσέληνος θα μπορέσει να κλείσει τις συνεχείς οικονομικές συζητήσεις με τον αγαπημένο σου και ίσως και μια δυο οικονομικές διευθετήσεις. Μπορεί βέβαια, να είσαι εσύ αυτή που δεν θέλεις να συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο, για ό,τι έχει ιδιαίτερη σημασία για σένα. Θα έκανες τα πάντα για τον έρωτα….αλλά όχι αυτό.

ζυγός

Θα είσαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, και θα θελήσεις να το δείξεις… καθώς η Πανσέληνος φωτίζει το ζώδιό σου, σήμερα. Τα συναισθήματα που έχεις για κάποιον, είναι αγνά κι αληθινά και μπορεί να διαπιστώσεις πως τα εκφράζεις με την ευφράδεια ενός ποιητή. Η ικανότητά σου να ισορροπείς τον έρωτα και την ζεστή οικειότητα, θα εμφανιστεί από μόνη της.

σκορπιός

Αυτή είναι η ώρα, που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα τις πληροφορίες που προέρχονται από το υποσυνείδητό σου. Αυτό θα σου δείξει τον τρόπο που μπορείς να συνδεθείς με την μαγεία που υπάρχει στην ερωτική σου ζωή και να πάψεις να στηρίζεσαι αυστηρά στη λογική σου. Με την πανσέληνο που επηρεάζει τη μοναξιά, την απόσπαση και την ανάκτηση, ο μοναχικός χρόνος που περνάς για να σκεφτείς το νόημα της ζωής και του έρωτα, θα έχει σαν αποτέλεσμα, να ξαναζωντανέψεις τα ερωτικά σου συναισθήματα.

τοξότης

Αν έχεις καταλάβει πώς έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο ζήτημα στη σχέση σου από κάτι μικρό, τότε μπορείς με τον αγαπημένο σου, να κλείσετε οριστικά αυτό το κουραστικό θέμα. Αν είσαι ελεύθερη, τότε μια συγκεκριμένη φιλία μπορεί να γίνει πιο βαθιά. Αν είσαι σε σχέση, τότε με το σύντροφό σου, θα σκεφτείτε μια ιδέα που, με την πάροδο του χρόνου, θα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιηθεί.

αιγόκερως

Αν δεν βρήκες τρόπο για να προγραμματίσεις τις πολλές ώρες στη δουλειά σου πρόσφατα, τότε η ανισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την ερωτική σου ζωή, θα γίνει ξεκάθαρη. Η πανσέληνος προσφέρει μια σπάνια ευκαιρία να αποκατασταθεί η ισορροπία ανάμεσα στα ερωτικά σου και τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Αν ο εραστής σου, σου λέει ότι είναι ανθυγιεινό να κουράζεσαι τόσο πολύ ή να δημιουργείς συνεχώς αποστάσεις ανάμεσά σας λόγω δουλειάς….τότε ήλθε η ώρα που πρέπει να τον ακούσεις.

υδροχόος

Αν η καρδιά σου περιμένει να συμβεί κάτι πιο τολμηρό στα ερωτικά σου, τότε η σημερινή πανσέληνος, θα σου ικανοποιήσει αυτή την ανάγκη. Είτε πρόκειται για ένα φυσικό ταξίδι είτε για διανοητικό…θα μπορέσεις να εξερευνήσεις επιλογές και να βρεις ιδέες, που σε διεγείρουν πνευματικά. Οτιδήποτε σχετίζεται με τη διεύρυνση του μυαλού σου, μπορείς να το εξετάσεις με τον αγαπημένο σου.

ιχθύες

Μια ξεχωριστή σχέση ή τα ερωτικά σου γενικότερα, θα γίνουν αισθητά πιο έντονα, με την βοήθεια της σημερινής πανσελήνου. Θα νιώσεις προθυμότερη, να προχωρήσεις σε βαθιές συζητήσεις με το ταίρι σου, και ίσως να ξεπεράσεις και κάποια θέματα ταμπού. Αν ο εραστής σου συμφωνεί και συμμετέχει…. τότε όλα θα είναι τέλεια. Αν όμως νιώσει πως ξεπερνάς τα όριά του, τότε ίσως χρειαστεί να κάνεις πίσω και να μην προχωρήσεις τη συζήτηση.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments