Διεθνή

Ντόναλντ Τραμπ κορωνοϊός: 100.000 αναπνευστήρες σε Πολιτείες που έχουν ανάγκη

Ντόναλντ Τραμπ κορωνοϊός: 100.000 αναπνευστήρες σε Πολιτείες που έχουν ανάγκη
Ντόναλντ Τραμπ κορωνοϊός: «Δε νομίζω ότι θα τους χρειαστούμε, αλλά θα τους έχουμε για το μέλλον, ενώ θα είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε και άλλες χώρες που ζητούν απεγνωσμένα αναπνευστήρες», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ντόναλντ Τραμπ κορωνοϊός: Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι η αμερικανική κυβέρνηση διαθέτει ένα εθνικό απόθεμα 8.674 αναπνευστήρων, το οποίο είναι διαθέσιμο για τις αμερικανικές Πολιτείες που το χρειάζονται, ενώ 110.000 αναπνευστήρες θα διανεμηθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες στο πλαίσιο της στήριξης του ιατρικού εξοπλισμού για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Συγκεκριμένα είπε ο Τράμπ στη διάρκεια μιας ενημέρωσης των δημοσιογράφων στο Λευκό Οίκο:

«Δε νομίζω ότι θα τους χρειαστούμε, αλλά θα τους έχουμε για το μέλλον, ενώ θα είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε και άλλες χώρες που [ζητούν] απεγνωσμένα αναπνευστήρες».

 «Η Αμερική συνεχίζει να κάνει περισσότερα τεστ από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο και θεωρώ ότι πιθανόν γι’ αυτό έχουμε περισσότερα κρούσματα», είπε χθες Τρίτη ο Αμερικανός πρόεδρος. Στο μεταξύ στις ΗΠΑ το μαρτύριο συνεχίζεται καθώς οι θάνατοι που καταγράφηκαν μέσα σε μόλις μια μέρα ήταν σχεδόν 2.000 ανεβάζοντας σε 12.722 τον συνολικό αριθμό των ανθρώπων που έχουν υποκύψει στη φονική νόσο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments