Lifestyle

«Γείτσες» Κώστας Βουτσάς: O αγαπημένος ηθοποιός “επιστρέφει” σε επίκαιρο βίντεο

«Γείτσες» Κώστας Βουτσάς: O αγαπημένος ηθοποιός “επιστρέφει” σε επίκαιρο βίντεο
«Γείτσες» Κώστας Βουτσάς: Η Φίνος Φιλμ ανέβασε ένα στιγμιότυπο από την ελληνική ταινία του 1965 «Κορίτσια για φίλημα» πιο επίκαιρο από ποτέ!

«Γείτσες» Κώστας Βουτσάς: Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7 Απριλίου) η Φίνος Φιλμ ανέβασε ένα στιγμιότυπο από την ελληνική ταινία του 1965 «Κορίτσια για φίλημα» με πρωταγωνιστή τον Κώστα Βουτσά. Στο εν λόγω βίντεο ο Κώστας Βουτσάς φτερνίζεται και οι υπόλοιποι φίλοι του λένε «Γείτσες».

Συγκεκριμένα γράφει η ανάρτηση στο Ιnstagram:

«7 Απριλίου – Παγκόσμια Ημέρα Υγείας. Ευχές για γρήγορη ανάρρωση σε όσους την χρειάζονται. Γείτσες!», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη λεζάντα του βίντεο που αναρτήθηκε στο instagram.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγαπημένος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στις 26 Φεβρουαρίου 2020 σκορπώντας θλίψη τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε μεταφερθεί στις 7 Φεβρουαρίου 2020 στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού. Παρά τις τελευταίες θετικές πληροφορίες ότι η κατάσταση της υγείας του καλυτερεύει ο αγαπημένος ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή στις 26 Φεβρουαρίου. Σημειώνεται ότι στη διάρκεια της νοσηλείας του υποβλήθηκε και σε τραχειοστομία. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments