Lifestyle

Το κορμί της Στεφανίας θα σε στείλει «αδιάβαστο»

Το κορμί της Στεφανίας  θα σε στείλει «αδιάβαστο»
Η ανερχόμενη δύναμη στο Instagram έρχεται από την Κύπρο και φέρνει μαζί ανάσα δροσιάς στις δύσκολες μέρες της καραντίνας.

Η Κύπρος συνηθίζει να μεγαλουργεί στο γυναικείο φύλλο. Διαχρονικά οι Κύπριες είναι ίσως από τις ομορφότερες γυναικείες παρουσίες στην Ευρώπη. Γιατί άλλωστε χαρακτηρίζεται η Μεγαλόνησος και ως Νησί της Αφροδίτης. Η νέα γενιά των γυναικών της Κύπρου δηλώνει έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Άξια να βρεθεί στη λίστα με τις ανερχόμενες δυνάμεις είναι η εκρηκτική, Στέφανη Σόλωνος.

Γεννημένη στο νησί της Αφροδίτης φαίνεται ότι έχει κλέψει και την ομορφιάς της! Η Στέφανη Σόλωνος, ίσως η πιο γνωστή Κύπρια Influencer, εντυπωσιάζει καθημερινά τους followers, που λατρεύουν να την ακολουθούν πιστά στο Instagram.

Μετρώντας χιλιάδες followers και αμέτρητα likes και σχόλια σε κάθε της φωτογραφία, η ίδια δεν θεωρεί ότι τα social media της άλλαξαν ιδιαίτερα τη ζωή. «Δεν θεωρώ πως άλλαξε η ζωή μου. Απλά μου ανοίγονται κάποιες πόρτες πολύ πιο εύκολα από το να μην υπήρχαν τα social media θα έλεγα», έχει δηλώσει. Πάντως, το μόνο βέβαιο είναι ότι η Στέφανη άλλαξε τη ζωή των αντρών.

Κάνοντας μια πρόχειρη περιήγηση στο Instagram της πανέμορφης Κύπριας διαπιστώσαμε πως έχει όλα τα απαραίτητα προσόντα που θα σε κάνουν να την ακολουθήσεις. Μελαχρινή, με κορμί που θα ζήλευε κάθε μοντέλο και μάτια που σε κοιτούν και πέφτεις κάτω.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments