Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη [08/04/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη [08/04/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη [08/04/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη [08/04/20].

κριός

Αν δεν έχεις καταφέρει να έρθεις πιο κοντά με ένα συγκεκριμένο άτομο, θα σου δοθεί η ευκαιρία να το κάνεις τώρα. Θα μπορέσει να βρεθεί κοινό έδαφος ανάμεσά σας, που θα είναι ο θεμέλιος λίθος για να αναπτυχθεί η οικειότητα και ο έρωτας. Όσο περισσότερο ανοίγεις το μυαλό σου στις απόψεις των άλλων, τόσο πιο εύκολο θα είναι να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις μια σχέση.

ταύρος

Κάτι που σχετίζεται με τις τρέχουσες ερωτικές σου υποθέσεις, μεταμορφώνεται… και θα μπορούσε να γίνει αισθητά ισχυρότερο. Αυτός είναι ο λόγος που είναι σημαντικό να είσαι υπομονετική και να αντισταθείς στην ανάγκη να μάθεις με ακρίβεια πού βρίσκεσαι. Έτσι θα μπορέσεις να δημιουργήσεις μια προσεκτικά σχεδιασμένη διαδρομή προς το μέλλον. Μια πιο χαλαρή στάση απέναντι στα ερωτικά σου θέματα, θα φέρει πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

δίδυμοι

Η αλληλεπίδρασή σου με τους άλλους και ιδιαίτερα με το ταίρι σου, μπορεί να χρειάζεται προσοχή. Θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις μερικά συναισθήματα ή επιθυμίες σου. Θα μπορούσε επίσης να σε βοηθήσει να υιοθετήσεις μια πιο ρεαλιστική και ειλικρινή προσέγγιση, σε ό, τι θέλεις και χρειάζεσαι στο όνομα της αγάπης. Έχεις δίκιο να σε ενδιαφέρει ποιος είναι και ποιος όχι, άξιος αποδέκτης της καρδιάς σου.

καρκίνος

Είναι πιθανό, πως όσο περισσότερα μαθαίνεις για ένα συγκεκριμένο άτομο, τόσο ευκολότερα θα μπορέσεις ν’ αλλάξεις τη στάση σου απέναντί του. Παρόλο που αυτό αφορά ιδιαίτερα εσένα που είσαι ελεύθερη, το ίδιο ισχύει και για σένα που βρίσκεσαι σε σχέση. Θα ενδιαφερθείς ιδιαίτερα για όλα όσα ενθαρρύνουν τον εραστή σου. Μην αποκλείεις το ενδεχόμενο, να επιθυμεί κι εκείνος να μάθει περισσότερα για σένα.

λέων

Μαθαίνοντας κάτι πολύτιμο για τον εαυτό σου, θα καταλάβεις πως αποκτάς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για ν’ ακολουθήσεις ένα ερωτικό σχέδιο. Θα ανακαλύψεις πόσο σεβαστή είσαι στα μάτια των άλλων και ιδιαίτερα σ’ ένα συγκεκριμένο άτομο! Αυτό θα μπορούσε επίσης θα διασαφηνίσει, πόσο περιττό είναι να αγωνιστείς για να δημιουργήσεις τη σχέση που επιθυμείς.

παρθένος

Οι συζητήσεις γύρω από ερωτικά θέματα ή θέματα που αφορούν ειδικότερα τη σχέση σου, πρέπει να αντιμετωπίζονται με γεγονότα και μόνο με γεγονότα τώρα. Ο τρόπος για να κάνεις μια ουσιαστική πρόοδο, περιλαμβάνει την αφαίρεση υποθέσεων από την εξίσωση και την ανοικτή και ειλικρινή συζήτηση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Πρέπει να μιλήσετε για όλες τις σκέψεις και τα συναισθήματα, που υπάρχουν ανάμεσά σας. Όσο πιο διαφανείς είστε μεταξύ σας, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η σύνδεσή σας.

ζυγός

Κάτι που αφορά την ερωτική σου ζωή, θα σου θυμίσει για ποιο λόγο θέλεις να ρίξεις αυτό το βαρύ αντικείμενο που κρατάς στο χέρι σου, στο σύντροφό σου. Όταν νιώθεις εξουθενωμένη έχεις την τάση να παλεύεις να συγκρατηθείς – όπως όλοι μας. Παρομοίως και στα ερωτικά! Όσο περισσότερο αντιστέκεσαι στις αλλαγές, επειδή θέλεις να διατηρήσεις τον έλεγχο μιας κατάστασης, τόσο πιθανότερο είναι να γεράσεις, περιμένοντας να συμβεί.

σκορπιός

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποφύγεις την τάση που έχεις, να προστατεύεις τον εαυτό σου. Η αδιαλλαξία, δεν θα βοηθήσει στη μείωση ή την εξάλειψη της έντασης που αρχίζει να εμφανίζεται έντονα. Στην πραγματικότητα, δεν έχεις να αντιμετωπίσεις μια μικρή αλλαγή. Έχεις να κάνεις με μια βαθιά μεταμόρφωση, που συμβαίνει στη σχέση σου. Δέξου ότι δεν μπορεί ποτέ ξανά να είναι η ίδια – αλλά για όλους τους σωστούς λόγους, αυτή τη φορά.

τοξότης

Τώρα πρέπει να προσπαθήσεις να ωθήσεις ή να επαναπροσδιορίσεις τα συναισθηματικά σου όρια. Νέες ρυθμίσεις προσφέρονται και ενδεχομένως με κάποιο καινούργιο σύντροφο στη ζωή σου….αν είσαι ελεύθερη. Θα μπορούσες να εξετάσεις προσεκτικά τις ρυθμίσεις ή τις δεσμεύσεις… για να κάνεις κάποιες αλλαγές. Για να αγκαλιάσεις τη νέα εποχή, ίσως χρειαστεί να αντικαταστήσεις ό, τι χρειάζεται αντικατάσταση, από κάτι νέο ή πιο κατάλληλο!

αιγόκερως

Αυτό το διάστημα, σου προσφέρεται μια θαυμάσια ευκαιρία, για να δημιουργήσεις σταθερά θεμέλια στη σχέση σου. Οι αλλαγές που εκδηλώνονται στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να πάρουν τη μορφή μιας βαθιάς και ουσιαστικής μεταμόρφωσης. Ό, τι και αν φαινόταν ασταθές κι αβέβαιο στα ερωτικά σου, θα βιώσει ένα καινούργιο επίπεδο ζεστασιάς, άνεσης και σταθερότητας!

υδροχόος

Πριν επιβεβαιώσεις την ανάγκη σου για ανεξαρτησία, σκέψου ειλικρινά γιατί νιώθεις πως είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από μια συγκεκριμένη ρύθμιση ή δέσμευση. Αυτό μπορεί εσένα να σου ταιριάζει! Θα ταίριαζε όμως σε κάποιον άλλο? Θα χρειαστεί να πάψεις να σκέφτεσαι πως ο αγαπημένος σου θα συνδέεται αυτόματα με την όποια επιθυμία σου να κάνεις κάτι μόνη σου- όποτε νιώθεις την ανάγκη – χωρίς τη συμμετοχή του.

ιχθύες

Πρέπει να υπερασπιστείς τα εδάφη σου ή τα όριά σου αυτό το διάστημα, στη σχέση σου. Αλλά υπάρχει ο σωστός και ο λάθος τρόπος για να το κάνεις. Προσπάθησε να ακολουθήσεις την αμοιβαιότητα και την υποστήριξη ανάμεσά σας, αντί να ορίζεις όρια. Γιατί μ’ αυτή τη συμπεριφορά, το μόνο που θα καταφέρεις, είναι να δημιουργήσεις μια περιττή απόσταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Να είσαι ειλικρινής για το λόγο που είσαι τόσο πρόθυμη να προστατεύσεις ή να υπερασπιστείς κάτι!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments