Αθλητισμός

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ΠΑΟΚ: Οι μπελάδες στην Σερβία τον φέρνουν πιο κοντά στη Θεσσαλονίκη

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ΠΑΟΚ: Οι μπελάδες στην Σερβία τον φέρνουν πιο κοντά στη Θεσσαλονίκη
Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ΠΑΟΚ: Η σύλληψη του Σέρβου επιθετικού από τις αστυνομικές αρχές της χώρας του λόγω παραβίασης της καραντίνας φαίνεται πως έχουν εξοργίσει τη διοίκηση της Αλ Ιτιχάντ τόσο που σκέφτεται να του διακόψουν το συμβόλαιο.

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ΠΑΟΚ: Ποιος θα το περίμενε πως ένα παράπτωμα ίσως αποδειχθεί ικανό να προκαλέσει τέτοιο ντόμινο. Όπως είχαν μεταδώσει τα ΜΜΕ από την Σερβία, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς εντοπίστηκε πριν λίγες ημέρες μαζί με ακόμη δύο φίλους του σε καφετέρια με αποτέλεσμα οι σερβικές αρχές να προχωρήσουν στην σύλληψή του γιατί «έσπασε» την καραντίνα του.

Ο Πρίγιοβιτς επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες στην πατρίδα του από την Σαουδική Αραβία και αμέσως του επιβλήθηκε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών, όμως την «έσπασε», με τις αρχές να προχωρούν στη σύλληψη του. Αυτό το περιστατικό όπως αναφέρουν πηγές από τη Σαουδική Αραβία δεν άρεσε καθόλου στη διοίκηση της Αλ Ιτιχάντ. Οι ιθύνοντες του συλλόγου μάλιστα όπως αναφέρεται σκέφτονται ακόμη και την πρόωρη λήξη της συνεργασίας με τον παίκτη, κάνοντας χρήση τον όρο που υπάρχει στο συμβόλαιο περί δυσφήμισης.

Αν οι Σαουδάραβες προχωρήσουν σε αυτή την ενέργεια είναι δεδομένο πως ο Σέρβος επιθετικός δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια και θα αναζητήσει αλλού το μέλλον του. Σίγουρα μία από τις πόρτες που θα «χτυπήσει» αναμένεται να είναι ο ΠΑΟΚ, η ομάδα όπου κατάφερε να εκτοξεύσει τις μετοχές του. Από πλευράς ΠΑΟΚ για την ώρα δεν υπάρχει καμία κίνηση, με την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη να περιμένει τι μέλλει γενέσθαι με τη φετινή σεζόν και τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments