Ελλάδα

Κορωνοϊός Ελλάδα: Άλλος ένας νεκρός στην Καστοριά – Στους 87 πλέον οι νεκροί

Κορωνοϊός Ελλάδα: Άλλος ένας νεκρός στην Καστοριά – Στους 87 πλέον οι νεκροί
Κορωνοϊός Ελλάδα: Πρόκειται για έναν 79χρονο από τη Μεσοποταμία, η οποία βρίσκεται σε καραντίνα - Νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Κορωνοϊός Ελλάδα: Ο νέος νεκρός από τον κορωνοϊό είναι ένας 79χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ τις τελευταίες ημέρες. Ο άτυχος άνδρας καταγόταν από τη Μεσοποταμία, η οποία βρίσκεται εδώ και μέρες σε καραντίνα. Έτσι λοιπόν, οι συμπολίτες μας που έφυγαν από τη ζωή το τελευταίο 24ωρο έφτασαν τους τέσσερις, με το συνολικό αριθμό των νεκρών από κορωνοϊό στη χώρα μας να φτάνει τους 87.

Νωρίτερα ο κ. Τσιόδρας είχε ανακοινώσει 71 νέα κρούσματα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 1955. Από αυτά, 518 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 734 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα, ενώ 79 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. 

Μεταξύ άλλων ο λοιμωξιολόγος απέτρεψε τον κόσμο από το να φοράει γάντια σε εξωτερικό χώρο, καθώς αυτό έχει τελικά τα αντίθετα αποτελέσματα. Το ίδιο είπε και για τις μάσκες, οι οποίες μπορεί να αποβούν μέχρι και επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία, σύμφωνα με τον καθηγητή Τσιόδρα και τόνισε ότι ειδικά οι μάσκες με βαλβίδες πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο από επαγγελματίες στις ΜΕΘ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments