Ελλάδα

Τέλος ο Μιχαλέλης από το OPEN

Τέλος ο Μιχαλέλης από το OPEN
Ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενηµέρωσης του OPEN, Δημήτρης Μιχαλέλης, υπέβαλε την παραίτηση του.

Εξελίξεις υπάρχουν στο εσωτερικό του OPEN TV. Ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού υπέβαλε την παραίτησή του. Ο Δημήτρης Μιχαλέλης ήταν σε αυτή τη θέση από το ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας και σίγουρο δεν ήταν εύκολο για τον ίδιο να αποχωρήσει από το κανάλι.

Η παραίτηση του δημοσιογράφου έγινε δεκτή και το OPEN με μια λιτή ανακοίνωση ενημέρωσε το κοινό ότι έχει λήξει η συνεργασία με τον Δημήτρη Μιχαλέλη. “Ανακοινώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του τηλεοπτικού σταθμού OPEN κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης και Ειδήσεων Δημήτρη Μιχαλέλη. Το OPEN τον ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία και την προσφορά του στον τομέα Ενημέρωσης του σταθμού και του εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά επαγγελματικά του βήματα” αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο Μηχαλέλης είχε αναρτήσει ένα αιχμηρό ποστ για να υπερασπιστεί τον ενημερωτικό τομέα του καναλιού στις επιθέσεις που είχε δεχτεί για ένα ρεπορτάζ στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης ενώ ενημέρωνε ότι το κανάλι έχει προσφύγει στο ΕΣΡ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments