Διεθνή

Ρουμανία κορωνοϊός: Στους 227 έφτασαν οι θάνατοι στη χώρα

Ρουμανία κορωνοϊός: Στους 227 έφτασαν οι θάνατοι στη χώρα
Ρουμανία κορωνοϊός: Ο υπουργός Υγείας της χώρας επανέλαβε την ανάγκη να τηρηθούν τα περιοριστικά μέτρα από τους πολίτες.

Ρουμανία κορωνοϊός: Άλλοι επτά άνθρωποι που είχαν μολυνθεί από τον φονικό ιό έχασαν τη μάχη με τη ζωή, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στη Ρουμανία, σε 227, όπως ανακοίνωσε σήμερα το πρωί, η Ομάδα Στρατηγικής Επικοινωνίας (GCS). Παράλληλα ο υπουργός Υγείας της Ρουμανίας Νέλου Τατάρου επανέλαβε την ανάγκη της αυστηρής τήρησης των περιοριστικών μέτρων από τους πολίτες. «Μας ενδιαφέρει η ασφάλεια του υγειονομικού προσωπικού που πρέπει παραμείνει στην πρώτη γραμμή, αλλά την ίδια στιγμή μας ενδιαφέρουν και η ασφάλεια των πολιτών οι οποίοι πρέπει να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες προφύλαξης» τόνισε ο υπουργός.

Παράλληλα στη Σλοβενία ανακοινώθηκε η σταδιακή άρση των αυστηρών μέτρων περιορισμού, που εφαρμόζονται για την μείωση της διασποράς του κορωνοϊού, στις επιχειρήσεις λιανικής και παροχής υπηρεσιών μετά τις διακοπές του Πάσχα. Αναλυτικότερα, τα συνεργεία επισκευής ελαστικών, τα πλυντήρια αυτοκινήτων, τα συνεργεία αυτοκινήτων και οι υπηρεσίες τεχνικής επισκευής αγαθών θα ανοίξουν σταδιακά μετά το Πάσχα όπως και τα καταστήματα που πωλούν δομικά υλικά. Σαράντα άτομα στη Σλοβενία έχασαν τη ζωή τους, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανήλθε σε 1.282.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments