Video

Έτσι μπορείς να κολλήσεις κορωνοϊό στο super market – Σοκαριστικό video

Έτσι μπορείς να κολλήσεις κορωνοϊό στο super market – Σοκαριστικό video
Αποκαλυπτικό βίντεο δείχνει πώς ένα άτομο που νοσεί από κορωνοϊό μπορεί να μολύνει τους χώρους ενός σούπερ μάρκετ, συνεπώς και τους ανθρώπους γύρω του.

Όσο ο φονικός ιός καραδοκεί, η ανησυχία και τα μέτρα πρόληψης για να μην μολυνθούμε, εντείνονται. Έτσι επιστήμονες από το πανεπιστήμιο Άαλτο της Φινλανδίας μέσω ενός βίντεο δείχνουν πώς ένα άτομο που νοσεί από τον κορωνοϊό μπορεί να μολύνει τους χώρους ενός σούπερ μάρκετ και κατ’ επέκταση όσους βρίσκονται κοντά του μέσω των σταγονιδίων του βήχα.

 “Κάποιος που είναι φορέας του κορωνοϊού μπορεί να βήξει και να φύγει από το σημείο αλλά πίσω του θα αφήσει πολύ μικρά σταγονίδια τα οποία φέρουν τον κορωνοϊό. Αυτά τα σταγονίδια στη συνέχεια μπορούν να καταλήξουν στην αναπνευστική οδό όσων βρίσκονται εκεί κοντά”, δήλωσε ο καθηγητής του πανεπιστημίου Άαλτο, Ville Vuorinen.

Στο σοκαριστικό βίντεο που έφεραν στο φως της δημοσιότητας φαίνεται ότι τα σταγονίδια του ατόμου όταν βήχει μπορούν αμέσως να εξαπλωθούν σε δύο διαδρόμους του σούπερ μάρκετ. Για αυτό το λόγο συνιστάται μεγάλη προσοχή!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments