Ελλάδα

Επεισόδιο Χαρδαλιά με Ρομά στη Λάρισα

Επεισόδιο Χαρδαλιά με Ρομά στη Λάρισα
Ένας κάτοικος της περιοχής είχε έντονη αντιπαράθεση με τον Νίκο Χαρδαλιά μπροστά στις κάμερες.

Νωρίτερα μέσα στη μέρα ο Σωτήρης Τσιόδρας με τον Νίκο Χαρδαλιά βρέθηκαν στη Λάρισα μετά τον συναγερμό που σήμανε σε συνοικία που διαμένουν Ρομά. Οι δυο τους έκαναν μια αυτοψία και έκριναν ότι η περιοχή πρέπει να μπει σε καραντίνα. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στους ανθρώπους που μένουν εκεί και κάποιοι από αυτούς αντέδρασαν έντονα.

Την ώρα που ο Νίκος Χαρδαλιάς μετέβαινε στο αυτοκίνητο, ένας κάτοικος του μιλούσε σε έντονο ύφος ζητώντας να μάθει γιατί περιορίστηκε μόνο η περιοχή τους. Αυτό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας οποίος του απάντησε «Να μείνετε σπίτι και να μην κάνετε τίποτα άλλο». Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα συνέβησαν μπροστά στις κάμερες που κατέγραψαν το γεγονός.

Ωστόσο πρέπει να τονίσουμε ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε γίνει δεκτός με επευφημίες λίγο νωρίτερα. Μάλιστα, είχε μιλήσει στο συγκεντρωμένο πλήθος τονίζοντας πως πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε αυτή τη μάχη για να προστατεύσουμε τους παππούδες μας, τις γιαγιάδες μας και τους ευπαθείς”. Όπως τόνισε: “Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι υπομονή και επιμονή και θα φροντίσουμε να μην λείψει κάτι απο τα σπίτια της. Κανένας εκτός καραντίνας, όλοι στα σπίτια σας”.

Χαρδαλιάς και Τσιόδρας έφτασαν με ελικόπτερο σούπερ πούμα της Πυροσβεστικής για να λάβουν μέρος σε σύσκεψη για την κατάσταση που προκλήθηκε στον οικισμό των Ρομά Νέας Σμύρνης Λάρισας, μετά τον εντοπισμό των κρουσμάτων κορωνοϊού. Στην σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Γιάννης Κόκουρας, ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτης Σερέτης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας κ. Aστέριος Μαντζιώκας, ο Διοικητής στο ΓΝΛ κ. Απόστολος Κομνός και ο Καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας κ. Χρήστος Χατζηχριστοδούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την ένταση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments