Ελλάδα

Κόρινθος νεκρός: 65χρονος έπεσε από το κενό νοσοκομείου και σκοτώθηκε

Κόρινθος νεκρός: 65χρονος έπεσε από το κενό νοσοκομείου και σκοτώθηκε
Κόρινθος νεκρός: Τραγική κατάληξη είχε η πτώση ενός 65χρονου, καθώς όπως μεταδίδεται ο άνδρας έχασε τη ζωή του έπειτα από πτώση από το δεύτερο όροφο του νοσοκομείου της Κορίνθου.

Κόρινθος νεκρός: Ένα θλιβερό περιστατικό ήρθε να σκεπάσει την ήδη βαριά καθημερινότητα στο νοσοκομείο της Κορίνθου. Όπως μεταδόθηκε από τοπικά μέσα 65χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της πόλης πήδηξε από το μπαλκόνι του 2ου ορόφου. Λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του καθώς οι προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή δεν ήταν αρκετές.

Μια τραγική είδηση έρχεται στο φως από την Κόρινθο. Ένας 65χρονος ο οποίος νοσηλευόταν στον 2ο όροφο της παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Κορίνθου έχασε τη ζωή του έπειτα από πτώση από το μπαλκόνι στον υπαίθριο χώρο των εγκαταστάσεων. Ο άτυχος άνδρας όπως αναφέρεται πλησίασε το μπαλκόνι και εν συνεχεία πήδηξε, με τους γιατρούς του νοσοκομείου να προσπαθούν μάταια λίγο αργότερα να τον διατηρήσουν στην ζωή.

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι που οδήγησαν τον 65χρονο σε αυτή την πράξη. Αμέσως στον νοσοκομείο έφθασε και η αστυνομία, η οποία κατέγραψε κάθε λεπτομέρεια του θλιβερού συμβάντος. Όλα συνηγορούν πως πρόκειται για αυτοκτονία, με τον 65χρονο πιθανότατα να μην μπορεί να διαχειριστεί την κακή κατάσταση της υγείας του και να λυγίζει ψυχολογικά. Ο ξαφνικός χαμός του όπως είναι φυσικό έχει προκαλέσε σοκ τόσο στους οικείους του όσο και στο προσωπικό του νοσοκομείου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments