Διεθνή

Kορωνοϊός Ισπανία: Συνεχίζονται να μειώνονται σταθερά οι θάνατοι – 605 νεκροί σε ένα 24ωρο 4.576 τα κρούσματα

Kορωνοϊός Ισπανία: Συνεχίζονται να μειώνονται σταθερά οι θάνατοι – 605 νεκροί σε ένα 24ωρο 4.576 τα κρούσματα
Kορωνοϊός Ισπανία: Ο συνολικός αριθμός των θανάτων της της πανδημίας ανέρχεται σε 15.238, ενώ των κρουσμάτων έφθασε τα 157.022. Αισιοδοξία για την πτωτική τάση.

Kορωνοϊός Ισπανία: Το υπουργείο Υγείας της χώρας ανακοίνωσε 605 νέους θανάτους το τελευταίο 24ωρο, γεγονός που παρουσιάζει μείωση του αριθμού των θανάτων. Σημειώνεται ότι ο συνολικός αριθμός των θανάτων της επιδημίας Covid-19 ανέρχεται σε 15.238. Ο συνολικός ρυθμός των κρουσμάτων έφθασε τα 157.022 σήμερα, έναντι 152.446 χθες, που σημαίνει ότι κατά το τελευταίο 24ωρο 4.576 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Ισπανία.

“Η πυρκαγιά αρχίζει να τίθεται υπό έλεγχο”

“Αυτός ο πόλεμος κατά του ιού θα εξελιχθεί σε ολοκληρωτική νίκη», είχε δηλώσει χθες μπροστά στα σχεδόν κενά, λόγω των μέτρων προστασίας, έδρανα του ισπανικού κοινοβουλίου ο πρωθυπουργός, Πέδρο Σάντσεθ, καθώς ο ημερήσιος αριθμός των νεκρών ήταν λίγο χαμηλότερος από αυτόν της προηγούμενης ημέρας. Η Ισπανία βρίσκεται κοντά στην έναρξη της υποχώρησης της επιδημίας, δήλωσε ο Ισπανός πρωθυπουργός, ο οποίος επιδιώκει να ενώσει τις κατακερματισμένες πολιτικές δυνάμεις της χώρας του πίσω από ένα κοινό πρόγραμμα οικονομικής ανοικοδόμησης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments