Lifestyle

Το απόλυτο θηλυκό ακούει στο όνομα Ντέμη

Το απόλυτο θηλυκό ακούει στο όνομα Ντέμη
Την κοιτάς, την ξανακοιτάς και δεν την χορταίνεις.

Είναι από τις γυναίκες που αποκλείεται να περάσει αδιάφορη σε κανέναν. Η Ντέμη έχει όλα αυτά που αναζητά ο ανδρικός πληθυσμός. Πλούσιες καμπύλες, λάγνο βλέμμα και κάτι… μάτια κόλαση. Δεν είναι τυχαίο πως 13,8 εκατομμύρια ακόλουθοι τρέχουν πίσω της περιμένοντας με αγωνία το νέο της ποστάρισμα στο Instagram.

To μοντέλο από την Αμερική μπορεί με ευκολία να χαρακτηριστεί ως το κορίτσι – κόλαση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης. Η ομορφιά της είναι αξεπέραστη, όμως η ίδια ξέρει να απογειώνει το αποτέλεσμα πλασάροντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα πλούσια προσόντα της. Αυτά λατρεύουν να βλέπουν οι εκατομμύρια άνδρες θαυμαστές της ανά τον κόσμο, αυτά και εκείνη προσφέρει σε αφθονία.

Οι ατελείωτες καμπύλες είναι το χαρακτηριστικό της. Οι φωτογραφίες θέλουν δεν θέλουν εστιάζουν στα επίμαχα σημεία καθώς το λιγοστό ύφασμα που πέφτει πάνω σε αυτά δεν επαρκεί για να τα κρύψει. Και βέβαια αυτό είναι προς όφελος των οφθαλμών των ανδρών που ζουν και αναπνέουν για την επόμενη ανάρτησή της. Είτε αυτή είναι σε μια παραλία και φοράει το μικροσκοπικό μπικίνι, είτε στο σπίτι με δαντελωτά εσώρουχα.

Όπως και να δεις την Demy Rose είναι εξωγήινα πανέμορφη. Το βλέμμα της σε μαγνητίζει και σε ετοιμάζει να δεις το θεσπέσιο κορμί της. Το οποίο είναι ειλικρινά… μαγικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments