Πολιτική

Βαρβιτσιώτης για Eurogroup: “Πρέπει να φτάσουμε σε μια συμφωνία που έχει ανάγκη όλη η Ευρώπη”

Βαρβιτσιώτης για Eurogroup: “Πρέπει να φτάσουμε σε μια συμφωνία που έχει ανάγκη όλη η Ευρώπη”
Βαρβιτσιώτης για Eurogroup: "Πρέπει να υπάρξει μία ενιαία φωνή για την επανεκκίνηση της οικονομίας" δήλωσε μεταξύ άλλων ο ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.

Βαρβιτσιώτης για Eurogroup: Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του «ALPHA 989» ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης τόνισε ότι «πρέπει να φτάσουμε σε μια συμφωνία που έχει ανάγκη όλη η Ευρώπη. Διαφορετικά θα χάσουμε ένα μεγάλο στοίχημα». Με αφορμή το Eurogroup, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο κ. Βαρβιτσιώτης επισήμανε ακόμη ότι χρειάζεται μία ασπίδα προστασίας απέναντι στις χρηματοπιστωτικές πιέσεις που θα δεχτούν τα κράτη-μέλη της ΕΕ μετά την κρίση.

«Πρέπει να υπάρξει μία ενιαία φωνή για την επανεκκίνηση της οικονομίας και ότι η επόμενη μέρα θα μας βρει ενωμένους απέναντι στην κρίση του COVID-19», τόνισε ο κ. Βαρβιτσιώτης

Ακόμη ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών φάνηκε αισιόδοξος ότι μπορεί να συμβεί αυτό, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα κλονιστεί το οικοδόμημα της ΕΕ, όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση. Όσον αφορά τις επιπτώσεις στον τουρισμό, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών επισήμανε πως αυτή τη στιγμή προτεραιότητα είναι να ανοίξει η χώρα και σε ποιο περιβάλλον θα γίνει αυτό. Αναφερόμενος δε, σε επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ Γιάννη Ρέτσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, τόνισε πως είναι σημαντικό να υπάρξει συντονισμός σε ευρωπαϊκό επίπεδο για το άνοιγμα των αγορών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments