Πολιτική

Νέα Δημοκρατία κορωνοϊός: Την ώρα της μάχης πρέπει να συστρατευτούμε

Νέα Δημοκρατία κορωνοϊός: Την ώρα της μάχης πρέπει να συστρατευτούμε
Νέα Δημοκρατία κορωνοϊός: Την ώρα της μάχης για να σταθεί όρθια η κοινωνία και η οικονομία πρέπει όλοι να συστρατευτούμε και να μην μεμψιμοιρούμε. Είναι άκαιρο και φθηνό να συζητάμε αυτή την ώρα, ποιο Μέσο Ενημέρωσης θα πάρει 2.000 ευρώ για την διαφημιστική καμπάνια “ Μένουμε στο σπίτι”».

Νέα Δημοκρατία κορωνοϊός: Αυτό τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λαμπρόπουλος, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, στην οποία είχε κληθεί ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Στέλιος Πέτσας, για να ενημερώσει, μετά από αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με το κονδύλι ύψους 11 εκατ. ευρώ, για την διαφημιστική καμπάνια «Μένουμε Σπίτι».

«Η κυβέρνηση με σύνεση και σωφροσύνη συγκρότησε την καλύτερη επιτροπή επιστημόνων, πήρε γρήγορα και σωστές αποφάσεις, χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος, τις οποίες η συντριπτική πλειοψηφία τις δέχτηκε θετικά», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λαμπρόπουλος και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση δεν εφησυχάζει, δουλεύει, συνεννοείται με όλα τα κόμματα και δέχεται τις σωστές και καλές προτάσεις».

Και ο κ. Λαμπρόπουλος συνέχισε:

«Έχουμε ένα πόλεμο και πρέπει να είμαστε όλοι στα ίδια χαρακώματα. Σε ώρα μάχης δεν πρέπει να μεμψιμοιρούμε, πού θα δοθούν τα χρήματα για την ενημέρωση του λαού, η οποία πάει καλά. Αυτή η κυβέρνηση μάχεται για το καλύτερο. Δεν πρέπει να μεμψιμοιρούν και να βλέπουμε το μικρό, και ποιο μέσο ενημέρωσης θα πάρει 2.000 ευρώ. Είναι άκαιρο και φθηνό να το συζητάμε αυτές τις στιγμές που είμαστε σε ώρα μάχης. Αυτό θα το συζητήσουμε και πρέπει να το κάνουμε αργότερα».

Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, ο οποίος έθεσε θέμα δημοκρατίας και πολυφωνίας, ο κ. Λαμπρόπουλος αντέτεινε ότι η κυβέρνησή του ψήφισε νόμους που ακύρωσε το ΣτΕ και αφορούσαν βοσκοτόπια και κανάλια. «Δεν είναι ώρα για αντιπαραθέσεις αλλά είναι η ώρα της μάχης και πρέπει όλοι να συστρατευτούμε», σημείωσε. Ακόμα, ο κ. Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι «μέχρι το καλοκαίρι η κυβέρνηση θα πάρει μέτρα που θα καλύπτουν το 13% του ΑΕΠ, ύψους 25 δισ. ευρώ για να σταθούν όρθιες οι επιχειρήσεις, οι εργαζόμενοι, η κοινωνία και η οικονομία», και κάλεσε όλα τα κόμματα να συστρατευτούν πίσω από αυτή τη προσπάθεια.

«Πρέπει να σταθούμε όρθιοι πάνω από το νερό. Να σταθούμε με σύνεση απέναντι στις προκλήσεις. Σας καλώ όλους στη μάχη αυτή, γιατί ο λαός δεν θα μας συγχωρέσει αν κάνουμε χαμηλού επιπέδου αντιπαραθέσεις σε αυτό το προσκλητήριο», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments