Video

Απαγόρευση κυκλοφορίας Ελλάδα: “Έφαγε” πρόστιμο γιατί πήγε να δει το γήπεδο της ΑΕΚ

Απαγόρευση κυκλοφορίας Ελλάδα: “Έφαγε” πρόστιμο γιατί πήγε να δει το γήπεδο της ΑΕΚ
Απαγόρευση κυκλοφορίας Ελλάδα: Ένας ηλικιωμένος "έφαγε" το πρόστιμο των 150 ευρώ γιατί πήγε να δει το γήπεδο της ΑΕΚ χωρίς ειδική άδεια.

Απαγόρευση κυκλοφορίας Ελλάδα: Επί σειρά ετών η ΑΕΚ βιώνει μια δεύτερη προσφυγιά καθώς είναι αναγκασμένη να παίζει μακριά από τη φυσική της έδρα. Και μπορεί για πάνω από μια δεκαετία η κατάσταση της ομάδας να μην επέτρεπε να γίνει κουβέντα για νέο γήπεδο, αλλά αυτό άλλαξε με την εμπλοκή του Δημήτρη Μελισσανίδη στα διοικητικά του συλλόγου. Το έργο ξεπέρασε όλες τις δυσκολίες και η ΑΕΚ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στο σπίτι της.

Από την πρώτη στιγμή που άρχισαν οι εργασίες χιλιάδες κόσμος πηγαίνει καθημερινά στη Νέα Φιλαδέλφεια για να παρακολουθήσει από κοντά την πορεία των εργασιών. Θυμίζουμε ότι το έργο έχει μπει στην τελική ευθεία καθώς έχουν ήδη ξεκινήσει και τα έργα για την υπογειοποίηση των δρόμων πέριξ του γηπέδου.

Το ενδιαφέρον των φίλων της ΑΕΚ για την πορεία των εργασιών δεν σταματάει ούτε κατά τη περίοδο της καραντίνας. Ένας ηλικιωμένος φίλος της ομάδας πήρε το λεωφορείο για να πάει να δει το νέο στολίδι της ομάδας. Ωστόσο δεν είχε πάνω του τα απαραίτητα έγγραφα για την μετακίνηση του και οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ. του έκοψαν πρόστιμο 150 ευρώ. Ο φίλος της Ένωσης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα” και δεν έκρυψε την στεναχώρια του, παράλληλα έριξε το φταίξιμο στην…γυναίκα του.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments