Ελλάδα

Η κυβέρνηση εξετάζει το μέτρο που θέλουν όλοι για τον κορωνοϊό

Η κυβέρνηση εξετάζει το μέτρο που θέλουν όλοι για τον κορωνοϊό
Σύμφωνα με πληροφορίες το κυβερνητικό στρατόπεδο εκτός από τα μέτρα που έχουν ήδη ακουστεί (εξονυχιστικοί έλεγχοι, κλείσιμο διοδίων κλπ) ετοιμάζεται να πάρει και ένα ακόμα που ζητούσαν επιτακτικά κυρίως οι νησιώτες.

Οι προσεχείς 10 μέρες είναι οι πιο κρίσιμες στη μάχη της χώρας μας με τον κορωνοϊό. Αν συνεχίσουμε με την ίδια πειθαρχία και προσήλωση στον στόχο, τότε είναι βέβαιο ότι μέσα στον Μάη θα δούμε την σταδιακή άρση των μέτρων απαγόρευσης. Αν όμως παρασυρθούμε από το εορταστικό κλίμα και χαλαρώσουμε, τότε θα χύσουμε την καρδάρα με το γάλα και όλα θα γίνουν πιο δύσκολα.

Η κυβέρνηση το γνωρίζει αυτό καλύτερα απ’ τον καθένα γι’ αυτό και ετοιμάζεται για τον… υπέρ πάντων αγώνα της επόμενης εβδομάδας. Το στοίχημα του Πάσχα πρέπει να κερδηθεί γι’ αυτό και τα μέτρα που θα παρθούν θα είναι δρακόντεια. Σύμφωνα με πληροφορίες το κυβερνητικό στρατόπεδο εκτός από τα μέτρα που έχουν ήδη ακουστεί (εξονυχιστικοί έλεγχοι, κλείσιμο διοδίων κλπ) ετοιμάζεται να πάρει και ένα ακόμα που ζητούσαν επιτακτικά κυρίως οι νησιώτες.

Καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας την Κυριακή του Πάσχα

H κυβέρνηση ήδη μελετά και οργανώνει ως ακραίο και αναγκαίο κακό ένα σχέδιο πιθανώς καθολικής απαγόρευσης από τη Μεγάλη Παρασκευή το πρωί μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα προκειμένου να μην υπάρξουν και άλλοι νεκροί και ότι έχουμε σώσει μέχρι στιγμής να χαθεί. Όπως μάλιστα είχε αποκαλύψει από τις 2 Απριλίου το flash.gr προκειμένου μια τέτοια ή παρεμφερής απόφαση να εκδοθεί και σε ΦΕΚ, για πρώτη φορά στην ιστορία, το εθνικό τυπογραφείο θα παραμείνει ανοιχτό Μεγάλη Παρασκευή Μεγάλο Σάββατο αλλά ακόμα και Κυριακή του Πάσχα.

Πως θα εφαρμοστεί:

Το σενάριο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση είναι το εξής: Αν η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει, την Μεγάλη Πέμπτη το απόγευμα στις 18:00 ο Νίκος Χαρδαλιάς πιθανώς να ανακοινώσει την καθολική απαγόρευση για τρεις μέρες από τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα.

Ελάχιστες θα είναι οι εξαιρέσεις όπως για παράδειγμα όσων έχουν κατοικίδια ζώα ή πρέπει να μεταβούν σε φαρμακεία αλλά πέραν τούτων ουδεμία μετακίνηση θα επιτρέπεται. Η κυβέρνηση σε κάθε περίπτωση σύμφωνα με πληροφορίες απεύχεται να φτάσει σε αυτήν την πολύ δύσκολη θέση αλλά δεν το αποκλείει. Μια τέτοια απόφαση θα ενεργοποιηθεί καθαρά από την στάση ημών των πολιτών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments