Video

Γιάννης Πάριος: Τι ευχήθηκε σε όσους νοσούν από κορωνοϊό

Γιάννης Πάριος: Τι ευχήθηκε σε όσους νοσούν από κορωνοϊό
Γιάννης Πάριος: Ο Αντώνης Ρέμος έκανε εκπομπή - συναυλία χθες στο MEGA και υποδέχθηκε για λίγα λεπτά, έστω και τηλεφωνικά, το Γιάννη Πάριο.

Γιάννης Πάριος: Η εκπομπή του Αντώνη Ρέμου στο MEGA είχε μεγάλη απήχηση και εκτός από τραγούδι είχε και συνομιλίες με γνωστούς καλλιτέχνες φίλους του και όχι μόνο. Ένας από αυτούς που εμφανίστηκε σαν guest στην εκπομπή ήταν ο Γιάννης Πάριος. Ο καταξιωμένος τραγουδιστής επαίνεσε την πρωτοβουλία του παρουσιαστή να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στους ανθρώπους και στις δύσκολες στιγμές που διανύουν, χαρακτηρίζοντας την κίνηση του συγκινητική και ανθρώπινη.

“Αυτό που κάνεις είναι πολύ συγκινητικό και πολύ ανθρώπινο”, είπε.

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως κανείς δεν φανταζόταν την τραγωδία που επρόκειτο να ξεσπάσει αλλά παραμένει αισιόδοξος για το μέλλον και πιστεύει πως όλοι μαζί ενωμένοι θα ξεπεράσουμε και αυτή την αναποδιά. “Πιστεύω ότι όταν θα περάσουμε κι αυτόν τον κάβο, όπως λέμε εμείς οι νησιώτες, θα βρεθούμε πάλι όλοι αγκαλιά και μαζί να γιορτάσουμε την υγεία των ανθρώπων που δεν έχουν την τύχη να σε ακούνε. Αυτοί που βρίσκονται στο κρεβάτι του πόνου δεν μας βλέπουν και δεν μας ακούνε”.

“Εύχομαι να σηκωθούν από τα κρεβάτια τους κάποια στιγμή και να μας δούνε, να μας ακούσουνε και να τους βοηθήσουμε κι εμείς και να πούμε κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που τους φροντίζουνε”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments