Ελλάδα

Συντάξεις Χαρδαλιάς κορωνοϊός: Σε διαφορετικές ημερομηνίες η καταβολή των συντάξεων

Συντάξεις Χαρδαλιάς κορωνοϊός: Σε διαφορετικές ημερομηνίες η καταβολή των συντάξεων
Συντάξεις Χαρδαλιάς κορωνοϊός: Σε διαφορετικές ημερομηνίες θα καταβληθούν οι συντάξεις σύμφωνα με τον Νίκο Χαρδαλιά.

Συντάξεις Χαρδαλιάς κορωνοϊός: Σε διαφορετικές ημερομηνίες θα καταβληθούν αυτό το μήνα οι συντάξεις για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις τράπεζες, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα:

  • ΙΚΑ, ΟΤΕ, τράπεζες: θα καταβληθούν στις 22 Απριλίου για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1 3 5 7 9 και στις 24 Απριλίου σε όσους το ΑΚΜΑ τελειώσει σε 0 2 4 6 8.
  • ΟΑΕΕ – ΟΓΑ – ΕΕΤΑΑ: Θα καταβληθούν στις 27 Απριλίου
  • ΝΑΤ – Δημόσιο, ΔΕΗ – ΕΤΑΠ ΜΜΕ: Θα καταβληθούν στις 29 Απριλίου

Παράλληλα, ο κ. Χαρδαλιάς επανέλαβε πως οι εκκλησίες θα παραμείνουν κλειστές όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, ενώ τόνισε πως αυτή δεν θα θυμίζει τίποτα από όλα όσα ξέραμε. Ο κ. Χαρδαλιάς αναφερόμενος στην Κυριακή του Πάσχα, δήλωσε: «Δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων την Κυριακή του Πάσχα. Θα γιορτάσουμε όταν θα έχουμε βγει νικητές από αυτή τη μάχη. Είναι ο δικός μας Γολγοθάς που πρέπει να ανέβουμε για να έρθει η Ανάσταση». Στη συνέχεια έκανε αναφορά στις περιπτώσεις στο Κουκάκι και στην Κέρκυρα και ξεκαθάρισε πως κάποιοι πρέπει να αντιληφθούν πως δεν είναι περισσότεροι πιστοί από όλους τους άλλους.

Ο κ. Χαρδαλιάς ενημέρωσε πως χθες Κυριακή έγιναν έλεγχοι σε οίκους ευγηρίας σε όλο το λεκανοπέδιο, όχι μόνο στην Νέα Μάκρη και διαμήνυσε ότι η προστασία της υγείας των συμπολιτών μας που ανήκουν στις λεγόμενες ευπαθείς ομάδες είναι αδιαπραγμάτευτη και κάλεσε όσους έχουν την ευθύνη οίκων ευγηρίας να τηρούν όλους τους όρους με προσοχή. “Οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς”, υπογράμμισε.

Επιπλέον, ο υφυπουργός ανέφερε ότι μέχρι τις 20 Απριλίου παρατείνεται ο περιορισμός στην κίνηση της νέας παραλίας στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, συνεχίζεται μέχρι τις 24 Απριλίου η καραντίνα στη Μεσοποταμιά. Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ακόμη την παράταση των πρόσθετων περιοριστικών μέτρων στους Δήμους Καστοριάς και Ξάνθης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments