Διεθνή

Κορωνοϊός Βρετανία: 717 νέοι θάνατοι σε μία ημέρα – Συνολικά πάνω από 11.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους

Κορωνοϊός Βρετανία: 717 νέοι θάνατοι σε μία ημέρα – Συνολικά πάνω από 11.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους
Κορωνοϊός Βρετανία: Τραγικός ο απολογισμός των νεκρών στη Βρετανία όπου αυξάνονται οι συνεχώς. Ως συνέπεια να κατασκευάζονται νοσοκομεία στο Μπρίστολ, στο Χάρογκεϊτ, στο Γουέρσαϊντ και στο Έξετερ.

Κορωνοϊός Βρετανία: Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας της χώρας, οι ασθενείς με κορωνοϊό που εξέπνευσαν το τελευταίο 24ωρο ανέρχονται σε 717 στη Βρετανία, ενώ ο συνολικός αριθμός των ασθενών που έχασαν τη ζωή τους από τον φονικό ιό ανέρχεται σε περισσότερους από 11.000. Παράλληλα στο Μάντσεστερ είναι έτοιμο να λειτουργήσει το νοσοκομείο Nightingale, που κατασκευάστηκε μέσα σε περίπου δύο εβδομάδες, με δυνατότητα να δεχθεί 750 ασθενείς που δεν θα χρειαστούν εισαγωγή σε εντατική, ωστόσο, θα πρέπει να δεχθούν νοσοκομειακή φροντίδα.

Το πότε θα ξεκινήσει η υποδοχή των πρώτων ασθενών δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Παρόμοια νοσοκομεία κατασκευάζονται στο Μπρίστολ, στο Χάρογκεϊτ, στο Γουέρσαϊντ και στο Έξετερ. Τέλος μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη προβλέπεται η επανεξέταση των μέτρων του lockdown. Η βρετανική κυβέρνηση έχει γνωστοποιήσει ότι θέλει να βεβαιωθεί πως έχει απέλθει η κορύφωση των περιστατικών της πανδημίας του κορωνοϊού, πριν λάβει οποιαδήποτε απόφαση για χαλάρωση των περιορισμών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments