Lifestyle

H Αμάντα έρχεται να δώσει άλλη διάσταση στο Instagram

H Αμάντα έρχεται να δώσει άλλη διάσταση στο Instagram
Το 21χρονο μοντέλο με τις εκπληκτικές καμπύλες φιλοδοξεί να φθάσει στην κορυφή.

Καθημερινά στο Instagram ξεπηδούν δεκάδες χιλιάδες αιθέριες υπάρξεις που προσπαθούν με τις προκλητικές φωτογραφήσεις τους να κερδίσουν νέους ακόλουθους. Άλλες το καταφέρνουν με μεγάλη ευκολία, άλλες λίγο πιο δύσκολα. Ωστόσο καμία δεν μένει παραπονεμένη, καθώς το ανδρικό κοινό λατρεύει να παρακολουθεί πληθωρικές παρουσίες στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Η σημερινή μας παρουσία, έρχεται από το Μαιάμι, όμως κατά το ήμισυ είναι Ελληνίδα. Η Αμάντα Τριβιζάς είναι μόλις 21 ετών και ήδη έχει καταφέρει να δημιουργήσει τον δικό της μύθο στον χώρο του μόντελινγκ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Το θεϊκό της κορμί σε συνδυασμό με το λάγνο βλέμμα προκαλεί αναταραχές σε κάθε κοίταγμα.

Το μεγάλο της πάθος είναι το μόντελινγκ και έγινε ευρέως γνωστή χάρη στις απίστευτα σέξι φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Amanda, η οποία αυτή την στιγμή έχει σχεδόν 750.000 ακόλουθους, έχει καταφέρει με τις πόζες της να βλέπει τα νούμερά της να εκτοξεύονται μέρα με την ημέρα.

Η Αμάντα διαθέτει το ελληνικό ταμπεραμέντο ωστόσο έχει παράλληλα και το χυμώδες στοιχείο. Με μια πρώτη ματιά παρατηρώντας την σε κερδίζουν σίγουρα οι καλογυμνασμένοι γλουτοί της, οι οποίοι αναδεικνύονται άψογα από την λεπτή την μέση. Η 21χρονη έχει όλο το μέλλον μπροστά της για να κάνει εμάς τους Έλληνες περήφανους. Ήδη πάντως το καταφέρνει και το παραπάνω.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments