Πολιτική

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Νέο τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού το απόγευμα

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Νέο τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού το απόγευμα
Διάγγελμα Μητσοτάκη: Ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σήμερα στις 19:30 σε νέο διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό.

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει απόψε στις 19:30 σε νέο τηλεοπτικό διάγγελμα, ενόψει του εορτασμού του Πάσχα. Πληροφορίες λένε πως θα ζητήσει την πιστή εφαρμογή των μέτρων ειδικά για αυτές τις μέρες. Στο μήνυμά του ο Κυρ. Μητσοτάκης θα καλεί τους πολίτες να συνεχίσουν την πιστή εφαρμογή των μέτρων, προκειμένου να μην χαθούν όλα όσα έχουν επιτευχθεί μέχρι σήμερα και θα επιμείνει στην ανάγκη τήρησης των κανόνων προσωπικής υγιεινής και της απαγόρευσης των συναθροίσεων.

Την ίδια στιγμή θα δώσει συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια μέχρι τώρα και θα τονίσει ότι ο εφησυχασμός είναι ο χειρότερος εχθρός.

Νωρίτερα o κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας είχε κάνει σαφές ότι είναι υψίστης σημασίας τις ημέρες αυτές να μην παραβιάσουμε τα περιοριστικά μέτρα και ότι οι έλεγχοι των αρχών θα είναι αυστηροί και θα γίνουν αυστηρότεροι. Είχε επίσης επαναλάβει ότι δεν επιτρέπονται μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων για να γιορτάσουμε την Ανάσταση ή την Κυριακή του Πάσχα. «Ας γιορτάσουμε μερικές εβδομάδες μετά την πρώτη νίκη κατά του κορονοϊού κι ας γιορτάσουμε του χρόνου το Πάσχα όλοι μαζί όπως προβλέπει η παράδοση και η θρησκεία μας», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments