Video

MasterChef 4 spoiler 13/4: Χώρισε ο μεγάλος έρωτας του διαγωνισμού

MasterChef 4 spoiler 13/4: Χώρισε ο μεγάλος έρωτας του διαγωνισμού
MasterChef 4 spoiler 13/4: Τους γνωρίσαμε σαν ζευγάρι μέσα στο διαγωνισμό, αλλά όπως φαίνεται ο έρωτας τους δεν κράτησε για μεγάλο διάστημα.

MasterChef 4 spoiler 13/4: Η φετινή σεζόν είχε κάτι διαφορετικό σε σχέση με τις προηγούμενες. Αυτό ήταν ο έρωτας μεταξύ δυο διαγωνιζόμενων. Η Μαρία και ο Δημήτρης αρχικά τόνιζαν ότι δεν υπάρχει κάτι μεταξύ τους, αλλά μετά τα συνεχόμενα πειράγματα αναγκάστηκαν να το παραδεχθούν. Μάλιστα η ιστορία τους είχε ξεκινήσει πριν μπουν στο σπίτι του MasterChef καθώς είχαν κοινούς γνωστούς.

Τα γυρίσματα του παιχνιδιού έχουν σταματήσει και οι παίκτες έχουν γυρίσει πίσω στις οικογένειες τους. Αυτό σημαίνει ότι έχει περάσει αρκετός καιρός από τη μέρα που γυρίστηκαν τα επεισόδια που παρακολουθούμε. Όπως φαίνεται μαζί με τα γυρίσματα ολοκληρώθηκε και η σχέση του Δημήτρη με την Μαρία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Πένυς Καβέτσου στην εκπομπή Ευτυχείτε, ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη ακολούθησαν χωριστούς δρόμους εδώ και δύο εβδομάδες. Η απόσταση που δημιουργήθηκε λόγω κορωνοϊού, ήταν αρκετή για να καταλάβουν και οι δύο ότι η σχέση τους δεν δένει. Μάλιστα, ο παίκτης του MasterChef γύρισε στην πρώην του σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments