Video

Μιμή Ντενίση: Η σκληρή κριτική στους Έλληνες ηθοποιούς [vid]

Μιμή Ντενίση: Η σκληρή κριτική στους Έλληνες ηθοποιούς [vid]
Μιμή Ντενίση: Η ηθοποιός τα είπε "έξω από τα δόντια" για το χώρο της υποκριτικής και για όσους τον εκπροσωπούν.

Μιμή Ντενίση: Είναι γνωστό ότι η Μιμή Ντενίση είναι ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια του καλλιτεχνικού χώρου της Ελλάδας τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με το θέατρο. Η Μιμή Ντενίση έχει τη δική της ματιά και τον δικό της τρόπο να διασκευάζει έργα και ιστορίες και να τα μετατρέπει σε ένα υπερθέαμα.

Μιλώντας με την Κατερίνα Γερονικολού στο «Σημείο Συνάντησης» στην ΕΡΤ1, η διάσημη ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας άσκησε κριτική στους Έλληνες ηθοποιούς – αλλά και γενικότερα στους εκπροσώπους του καλλιτεχνικού χώρου – για τη μικρή ακτιβιστική δράση που έχουν.

«Ξέρεις κανέναν Έλληνα ηθοποιό να έχει πάει στη Μόρια; Μονό εγώ! Γιατί; Δεν πρέπει να ξέρουν αυτό που γίνεται στη χώρα μας; Τι είναι αυτοί οι άνθρωποι; Είναι όντως πρόσφυγες; Είναι κάτι κακό για εμάς; Υποφέρουν όντως οι κάτοικοι; Και πάρα πολλά άλλα πράγματα. Δεν αρκεί να βγαίνεις σε ένα διαφημιστικό και να λες “Βοηθάω τα παιδιά για τον τάδε σκοπό”. Είναι ένα δευτερόλεπτο για εμάς… […] Οι ξένοι ηθοποιοί δεν το έχουν αυτό. Καλά άσε τη Μόρια, που είναι πιο βαρύ πράγμα. Γενικά οι Έλληνες καλλιτέχνες δεν συμμετέχουν» είπε η Μιμή Ντενίση.

Δείτε στο βίντεο παρακάτω:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments