Αθλητισμός

Γκιγιέρμε Ολυμπιακός ανανέωση: Ποια τα εμπόδια για την παραμονή του Βραζιλιάνου στον Πειραιά

Γκιγιέρμε Ολυμπιακός ανανέωση: Ποια τα εμπόδια για την παραμονή του Βραζιλιάνου στον Πειραιά
Γκιγιέρμε Ολυμπιακός ανανέωση: Γκιγιέρμε και Ολυμπιακός θέλουν να δώσουν τα χέρια ανανεώνοντας τη συνεργασία τους, ωστόσο υπάρχει μια εκκρεμότητα που κρατάει τον παίκτη μακριά από το να υπογράψει στην παρούσα φάση.

Γκιγιέρμε Ολυμπιακός ανανέωση: Αλλαγή δεδομένων στα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα με την υπόθεση του Γκιγιέρμε και την παραμονή του ή μη στον Ολυμπιακό. Ενώ οι πληροφορίες έκαναν λόγο για μία τελειωμένη υπόθεση σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα του συμβολαίου του, τα νεότερα αναφέρουν πως τελικά τα πράγμα κάπου κολλάει. Ο ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται εν αναμονή της υπογραφής και γι’ αυτό υπάρχει λόγος.

Αυτός ο λόγος είναι τα οικονομικά.

Υπάρχει λοιπόν, σύμφωνα με το “Φως” ακόμα μία οικονομική διαφορά, η οποία δεν είναι μεγάλη αλλά «φρενάρει» τις συζητήσεις των δύο πλευρών για να οδηγηθούν σε οριστική συμφωνία. Άλλωστε από τον Δεκέμβριο έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά πέρασαν περίπου τρεις μήνες -έως τον Μάρτιο, πριν σταματήσουν τα πάντα λόγω κορονοϊού– και ο Γκιγιέρμε δεν είχε βάλει την υπογραφή του.

Δεν πρόκειται φυσικά για εκκρεμότητα που θα οδηγήσει σε “ναυάγιο”. Οι δύο πλευρές στο τέλος δεν θα δώσουν τα χέρια, μιας και η αίσθηση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών είναι ότι θα βρεθεί η “χρυσή τομή” και ο παίκτης θα συνεχίσει με τα “ερυθρόλευκα”. Η ουσία είναι ότι και από τις δύο πλευρές υπάρχει η επιθυμία να καλυφθεί αυτή η μικρή διαφορά. Λίγο να ανέβει ο Ολυμπιακός, λίγο να πέσει ο παίκτης και οι υπογραφές θα πέσουν. Τέλος, σημειώνεται, το συμβόλαιο του παίκτη με την ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments