Ελλάδα

Κορωνοϊός Ελλάδα: Ασθενής βγαίνει από την ΜΕΘ στο Θριάσιο και όλοι ξεσπούν σε χειροκροτήματα!

Κορωνοϊός Ελλάδα: Ασθενής βγαίνει από την ΜΕΘ στο Θριάσιο και όλοι ξεσπούν σε χειροκροτήματα!
Κορωνοϊός Ελλάδα: Συγκινητικές στιγμές στο Θριάσιο νοσοκομείο όταν ένας ασθενής του ιού βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Κορωνοϊός Ελλάδα: Τον τελευταίο καιρό οι περισσότερες ειδήσεις που έχουν να κάνουν με τον ιό δεν είναι θετικές. 101 συμπολίτες μας έχουν χάσει τη μάχη και δεν βρίσκονται πλέον μαζί μας. Μπορεί ακόμα να μην έχει ανακαλυφθεί το εμβόλιο που θα δώσει τέλος σε αυτή την περιπέτεια, αλλά υπάρχουν και θετικές ειδήσεις που αξίζουν την προβολή για να πάρουμε όλοι δύναμη για την κρίσιμη συνέχεια.

Ένας ασθενής που ήταν θετικός στον κορωνοϊό βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και όλο το προσωπικό ξέσπασε σε χειροκροτήματα για τη μάχη που κερδήθηκε. Την εικόνα αυτή μοιράστηκε μέσω Facebook ο γιατρός Ιωάννης Κουτσοδημητρόπουλος και είναι συγκινητική. Όλο το προσωπικό να χειροκροτάει και να κάνει το σήμα της νίκης σε μια στιγμή χαράς και ανακούφισης και του φωνάζουν «γεια σου κύριε Γιώργο», κι εκείνος να τους χαιρετάει.

Έγραψε ο κ. Κουτσοδημητρόπουλος:

Τα πρόσωπα χαμογελούν κάτω από τις μάσκες! Πρώτο εξιτήριο από τη ΜΕΘ Λατσείου ασθενούς με SARS-CoV2. Από τις 20/3/2020 η ΜΕΘ Λατσείου λειτουργεί αποκλειστικά για διασωληνωμένους ασθενείς με SARS-CoV2. Σήμερα, 25 ημέρες μετά, είμαστε χαρούμενοι διότι:

  • όλοι οι ασθενείς που υποδεχτήκαμε ζουν και συνεχίζουν τον αγώνα τους
  • όλο το προσωπικό είναι υγιές, χωρίς μόλυνση από Covid
  • έχουν αποσωληνωθεί επιτυχώς δύο ασθενείς, εξήλθε ένας και σχεδιάζουμε με αισιοδοξία τη συνέχεια

Αγαπημένοι φίλοι,να προσέχετε τους εαυτούς σας! Να έχετε εμπιστοσύνη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και στους Υγειονομικούς της χώρας μας! Θα νικήσουμε!».

Τα πρόσωπα χαμογελούν κάτω από τις μάσκες!Πρώτο εξιτήριο από τη ΜΕΘ Λατσείου ασθενούς με SARS-CoV2.Από τις 20/3/2020…

Gepostet von Ioannis Koutsodimitropoulos am Montag, 13. April 2020

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments