Ελλάδα

Ληστεία στο Μαρούσι: Σοκαριστικό βίντεο με τους δράστες να επιτίθενται με όπλο στα θύματά τους

Ληστεία στο Μαρούσι: Σοκαριστικό βίντεο με τους δράστες να επιτίθενται με όπλο στα θύματά τους
Ληστεία στο Μαρούσι: Συνελήφθη ο 35χρονος αλλοδαπός, αναζητείται ο συνεργός του.

Ληστεία στο Μαρούσι: Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από τις 9 Απριλίου ο 35χρονος αλλοδαπός, που κατηγορείται για επανειλημμένες ληστείες στο Μαρούσι, ενώ οι αστυνομικές Αρχές αναζητούν το συνεργό του. Ειδικότερα, ο 35χρονος και ο συνεργός του, το πρωί της 9ης Απριλίου στο Μαρούσι, επιβαίνοντες σε μοτοσυκλέτα και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, υπό την απειλή όπλου αφαίρεσαν από ένα ζευγάρι ημεδαπών, τσαντάκι που περιείχε χρηματικό ποσό.

Αμέσως τα θύματα κάλεσαν σε βοήθεια, ενώ ο 35χρονος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Παράλληλα στον χώρο που διαπράχθηκε η ληστεία εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε η μοτοσικλέτα των δραστών, μέσα στην οποία βρέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία και γάντια.

Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • πιστόλι κρότου αερίου
  • δύο (2) κράνη μοτοσικλετιστή
  • κουκούλα τύπου full face
  • κινητό τηλέφωνο

Από την έρευνα που διενήργησε το Τ.Α. Αμαρουσίου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής και την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο, έκαναν συστηματικά ληστείες σε καταστήματα εστίασης και φαρμακεία, στην περιοχή της Αττικής και κυρίως τις πρωινές ή απογευματινές ώρες. Οι ληστές κινούνταν με μοτοσυκλέτα, στα καταστήματα που είχαν στοχοποιήσει και με την απειλή όπλου ακινητοποιούσαν τους υπαλλήλους και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments