Πως Να

Πως μπορώ να δω τα ένσημά μου

Πως μπορώ να δω τα ένσημά μου
Πως μπορώ να δω τα ένσημά μου: Πώς θα δείτε τα ένσημα σας online στην ιστοσελίδα του συστήματος ΑΤΛΑΣ στο www.atlas.gov.gr με την χρήση του ΑΜΚΑ και τους κωδικούς του taxisnet.

Πως μπορώ να δω τα ένσημά μου: Κάθε ασφαλισμένος εργαζόμενος θέλει ανά πάσα ώρα και στιγμή να είναι σίγουρος πως ο εργοδότης του πληρώνει κανονικά τα ένσημα στο δημόσιο. Για να βεβαιωθεί πως κάτι τέτοιο συμβαίνει κανονικά μπορεί είτε να μεταβεί στο ΙΚΑ και να ζητήσει μέσω των υπαλλήλων αναλυτικό έλεγχο είτε να μπει ο ίδιος στο σύστημα ΑΤΛΑΣ κάνοντας την χρήση του ΑΜΚΑ και των κωδικών του taxisnet.

Το Ενιαίο Μητρώο Ασφάλισης – Ασφαλιστικής Ικανότητας «ΑΤΛΑΣ» αποτελεί το μεγαλύτερο μεταρρυθμιστικό επίτευγμα στο χώρο της κοινωνικής ασφάλισης. Όλοι οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το «ασφαλιστικό βιογραφικό» τους, με ένα κλικ στο www.atlas.gov.gr. Το Σύστημα «ΑΤΛΑΣ» είναι το σύγχρονο ολοκληρωμένο σύστημα της κοινωνικής ασφάλισης που συγκεντρώνει την Ασφαλιστική Ιστορία και την Ασφαλιστική Ικανότητα για όλους τους ασφαλισμένους της χώρας.

Πώς μπορώ να δω online τα ένσημά μου

Πληκτρολογείστε την ηλεκτρονική διεύθυνση στον υπολογιστή σας atlas.gov.gr όπου σας εμφανίζεται η παρακάτω οθόνη

Στην παρακάτω οθόνη εισάγετε τους κωδικούς του taxisnet της ΓΓΠΣ που χρησιμοποιείται για την φορολογική δήλωση

Στην παρακάτω οθόνη του ΑΤΛΑΣ εισάγεται το ΑΜΚΑ. Εφόσον δεν το γνωρίζετε μπορείτε να μπείτε εδώ και να τον βρείτε μέσω της εφαρμογής της ΗΔΙΚΑ εισάγωντας τα στοιχεία σας

Στην παρακάτω οθόνη οι ασφαλισμένοι μπορούν να δουν τα ένσημα τους συγκεντρωτικά ανά ταμείο ενώ πατώντας την επιλογή εκτύπωση του ασφαλιστικού βιογραφικού μπορούν να δουν αναλυτικά όλα τα ένσημα μηνιαίως

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments