Αθλητισμός

Αίσθημα δικαίωσης στον Ολυμπιακό

Αίσθημα δικαίωσης στον Ολυμπιακό
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ διατήρησε στην ποινή αφαίρεσης βαθμών σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας και στον Ολυμπιακό αισθάνονταν δικαίωση με αυτή την απόφαση.

Αμέσως μετά την απόφαση οι «ερυθρόλευκοι» έλεγαν: «Ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη γλίτωσαν τον υποβιβασμό με κυβερνητική παρέμβαση, έμειναν στην κατηγορία χάρη στην αλλαγή του νόμου», τονίζοντας παράλληλα πως «επιβεβαιώθηκε περίτρανα από όλες τις Επιτροπές αλλά και από την Εφέσεων της ΕΠΟ ότι οι δύο σύλλογοι έχουν κοινό ιδιοκτήτη μέσω παρένθετων προσώπων».

Και στη συνέχεια οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έθεταν το εξής ερώτημα: «Και τώρα τι θα γίνει; Το αδίκημα της πολυϊδιοκτησίας όπως αποφάνθηκαν όλες οι επιτροπές εξακολουθεί να υφίσταται. Πως θα μπορούν λοιπόν ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη να παίζουν στο ίδιο πρωτάθλημα; Με την αφαίρεση βαθμών, τελειώνει έτσι απλά το θέμα;».

Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» σχολίασαν και τα περί «χάρτινου πρωταθλητή» λέγοντας: Ο Ολυμπιακός τερμάτισε πρώτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στο +7 από τον ΠΑΟΚ, παίζοντας-όπως όλοι- από δύο φορές με κάθε αντίπαλο μέσα στο γήπεδο. Στον αγωνιστικό χώρο τερματίσαμε πρώτοι. Και εμείς θέλουμε να διεξαχθούν τα πλέι οφ και να τελειώσει κανονικά το πρωτάθλημα. Να παιχτούν και τα υπόλοιπα ματς στο γήπεδο. Με αυτά που λένε λοιπόν, κάποιοι δεν πείθουν καθέναν. Όλοι ξέρουν την αλήθεια. Και επαναλαμβάνουμε, γλίτωσαν τον υποβιβασμό λόγω κυβερνητικής παρέμβασης».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments