Ελλάδα

Παρνασσός χιονοδρομικό: Τραγωδία με νεκρό 53χρονο χειριστή – Καταπλακώθηκε από ειδικό μηχάνημα

Παρνασσός χιονοδρομικό: Τραγωδία με νεκρό 53χρονο χειριστή – Καταπλακώθηκε από ειδικό μηχάνημα
Παρνασσός χιονοδρομικό: Ανείπωτη τραγωδία στις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού, με 53χρονο χειριστή να χάνει ακαριαία τη ζωή του, με συνάδελφό του να τον βρίσκει κάτω από διαστρωτικό όχημα

Παρνασσός χιονοδρομικό: Τραγωδία το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (14/4) στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, όταν διαστρωτικό όχημα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, καταπλάκωσε 53χρονο χειριστή.

Τον άτυχο άνδρα, ο οποίος ήταν κάτοικος της Αράχωβας εντόπισε νεκρό συνάδελφός του. Εκείνος έσπευσε άμεσα να ειδοποιήσει τόσο το ΕΚΑΒ όσο και τις αστυνομικές αρχές της περιοχής. Δυστυχώς ωστόσο ο 53χρονος κατέληξε πριν τον ερχομό του ΕΚΑΒ υποκύπτοντας στα βαριά τραύματα που του είχε επιφέρει η πτώση από το διαστρωτικό όχημα.  Ο Αστυνομικός Σταθμός Γραβιάς πραγματοποιεί έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία και την απώλεια του 53χρονου χειριστή.

Η ανακοίνωση της ΕΤΑΔ για το τραγικό συμβάν

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. εκφράζει τη βαθύτατη λύπη της για το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα, Τρίτη 14 Απριλίου 2020, και στοίχισε τη ζωή σε έναν εργαζόμενό της στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.

Στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν η διοίκηση και το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου ειδοποιώντας άμεσα το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Ο άτυχος εργαζόμενος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Αυτές τις δύσκολες ώρες η σκέψη και η καρδιά μας είναι στο πλευρό της οικογένειας του συναδέλφου μας, τους συγγενείς και τους οικείους του.

Η Διοίκηση και όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και την αμέριστη συμπαράσταση μας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments