Video

Βούλα Πατουλίδου κορωνοϊός: Έβαλε τα κλάματα όταν είδε τον γιο της

Βούλα Πατουλίδου κορωνοϊός: Έβαλε τα κλάματα όταν είδε τον γιο της
Βούλα Πατουλίδου κορωνοϊός: Η πρώην αθλήτρια δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα της όταν αντίκρισε τον γιο της που βρίσκεται στην Αμερική.

Βούλα Πατουλίδου κορωνοϊός: Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι η χώρα που βρίσκεται στο επίκεντρο του ιού αυτή τη στιγμή. Αρκετοί Έλληνες ζουν εκεί και η ανησυχία από τα συγγενικά τους πρόσωπα είναι μεγάλη. Μέσα σε αυτούς βρίσκεται και ο γιος της Βούλας Πατουλίδου. Η πρώην αθλήτρια και πολιτικός δεν έχει κρύψει την ανυσιχία της για την υγεία του παιδιού της.

Η Ολυμπιονίκης ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του STAR “Στην Φωλιά των Κου Κου” και μίλησε για το πόσο της λείπει το παιδί της. “Είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, που το παιδί της αυτήν τη στιγμή ζει σε μια άλλη χώρα. Ξέρω πως δεν είμαι η μόνη. Όποιος γονιός, όμως, πει πως έχει συνηθίσει λέει ψέματα” είπε μεταξύ άλλων η Βούλα Πατουλίδου.

Ωστόσο οι συντελεστές της εκπομπής της ετοίμασαν μια ωραία έκπληξη. Την ώρα που μιλούσε εμφανίστηκε στο παράθυρο ο Γιώργος, από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ. Η Βούλα Πατουλίδου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και η συγκίνηση ήταν μεγάλη στο πλατό, για όλους. Θυμίζουμε ότι ο γιος της Πατουλίδου βρίσκεται στην Αμερική και ζει στο Erie της Pennsylvania, καθώς σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Gannon Science of Sports.

Δείτε το συγκινητικό απόσπασμα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments