Lifestyle

Αλίκη Βουγιουκλάκη φωτογραφία: To σπάνιο στιγμιότυπο από το Πάσχα του 1971

Αλίκη Βουγιουκλάκη φωτογραφία: To σπάνιο στιγμιότυπο από το Πάσχα του 1971
Αλίκη Βουγιουκλάκη φωτογραφία: Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, δημοσίευσε στο Ιnstagram μια σπάνια φωτογραφία των γονιών του από την Ανάσταση του 1971.

Αλίκη Βουγιουκλάκη φωτογραφία: Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο γιος των γνωστών αγαπημένων σε όλους μας ηθοποιών, της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ εν μέσω της Μεγάλης Εβδομάδας που διανύουμε ανέβασε μια σπάνια φωτογραφία των γονιών του. Πρόκειται γι μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται οι γονείς του έξω από εκκλησία της Θεσσαλονίκης, το βράδυ της Ανάστασης του 1971. «Η Αλίκη με τον Δημήτρη το βράδυ της Ανάστασης τον Απρίλιο του 1971 στην Θεσσαλονίκη», έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram o Γιάννης Παπαμιχαήλ:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η Αλίκη με τον Δημήτρη το βράδυ της Ανάστασης τον Απρίλιο του 1971 στην Θεσσαλονίκη.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) στις

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο το 1953, ενώ ήταν δευτεροετής μαθήτρια της Σχολής. Πρωταγωνίστησε σε 42 κινηματογραφικές ταινίες, συμπεριλαμβανομένης και της τουρκικής διασκευής της ταινίας Χτυποκάρδια στο θρανίο με τον τίτλο «Sıralardaki Heyecanlar» (1963), οι περισσότερες των οποίων έγιναν τεράστιες εισπρακτικές επιτυχίες και κατάφεραν να εκτινάξουν την καριέρα της στα ύψη και να της αποδοθεί ο χαρακτηρισμός της «Εθνικής Σταρ».

Στις 18 Ιανουαρίου 1965 παντρεύτηκε τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, συμφοιτητή της στην Δραματική Σχολή, ο οποίος -όπως η ίδια εξομολογήθηκε αργότερα- ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της. Οι δυο τους πρωταγωνίστησαν σε πολλά κινηματογραφικά και θεατρικά έργα, από τα πιο εμπορικά και πετυχημένα στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου. Στις 4 Ιουνίου 1969 γεννήθηκε ο γιος τους, Γιάννης. Στις 5 Ιουλίου 1975 οι δύο ηθοποιοί πήραν διαζύγιο λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments