Ελλάδα

Τι ώρα ανοίγουν τα σούπερ μάρκετ: Παρατείνεται το ωράριο για σήμερα Μεγάλη Παρασκευή

Τι ώρα ανοίγουν τα σούπερ μάρκετ: Παρατείνεται το ωράριο για σήμερα Μεγάλη Παρασκευή
Τι ώρα ανοίγουν τα σούπερ μάρκετ: Έκτακτη ανακοίνωση - Για σήμερα Μεγάλη Παρασκευή τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργούν έως τις 20.30 μ.μ.

Τι ώρα ανοίγουν τα σούπερ μάρκετ: Παρατείνεται για σήμερα Μεγάλη Παρασκευή το ωράριο των σούπερ μάρκετ έως τις 20.30 μ.μ, σύμφωνα με έκτακτη ανακοίνωση, καθώς παρατηρήθηκαν μεγάλες ουρές σε πολλά σημεία της Αττικής και για την καλύτερη και ασφαλή εξυπηρέτηση των καταναλωτών αποφασίστηκε η επέκταση του ωραρίου.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter αναφέρει:

«Για σήμερα Μ. Παρασκευή και για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας των υπεραγορών (Σούπερ Μάρκετ) έως τις 20:30».

Υπενθυμίζεται ότι το Μεγάλο Σάββατο όλα τα καταστήματα λειτουργούν έως τις 20:00. Την Κυριακή του Πάσχα οι φούρνοι και τα ζαχαροπλαστεία λειτουργούν κανονικά. Αυτό αναφέρει ανακοίνωση της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων σχετικά με το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments