Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή [17/04/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή [17/04/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή [17/04/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή [17/04/20].

κριός

Αν η επικοινωνία με το ταίρι σου μοιάζει σαν να μιλάτε διαφορετική γλώσσα ή σαν να μιλάς σε τούβλο, τότε προσπάθησε να μη δείξεις το θυμό ή την απογοήτευσή σου. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να αξιολογήσεις με ειλικρίνεια γιατί δυσκολεύεσαι να πεις τις απόψεις σου στο συγκεκριμένο άτομο. Αν θεωρείς ότι το κάνεις με άσκοπα βαρυσήμαντο τρόπο, τότε αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει, γιατί υπάρχουν εμπόδια.

ταύρος

Η αγάπη λειτουργεί με μυστηριώδεις τρόπους. Έχει επίσης, ένα θέμα, για τις ασυνήθιστες καταστάσεις. Αν είσαι διατεθειμένη να αναλάβεις το ρίσκο και να σπρώξεις τον εαυτό σου σε άγνωστες περιοχές, τότε μπορεί να νιώσεις ευχαριστημένη με αυτό που συμβαίνει. Αν είσαι σε σχέση, θα απολαύσεις μια υπέροχη εμπειρία εξερευνώντας κάτι καινούργιο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το να τολμήσεις να κάνεις κάτι διαφορετικό, θα σου προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία τώρα.

δίδυμοι

Αυτό το διάστημα μπορεί να αξιολογήσεις με ειλικρίνεια, τι είναι αυτό που θέλεις από την ερωτική σου ζωή – πιθανώς και τι αισθάνεσαι για ένα συγκεκριμένο άτομο. Το να βρεις λίγο χρόνο για να σκεφτείς με την ησυχία σου τις παθιασμένες δυνατότητες που έχεις, τότε θα κάνεις μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις. Θα συνειδητοποιήσεις, πως μπορείς να είσαι ενεργή στο όνομα της αγάπης και θα αφεθείς σ’ αυτήν, για να δεις που θα σε οδηγήσει.

zodia-love-erotas-zevgari7-1200x800

καρκίνος

Μην εθελοτυφλείς πιστεύοντας πως αν η μέρα είχε περισσότερες ώρες, τότε θα μπορούσες να ασχοληθείς με τα ερωτικά σου. Οι ερωτικές απολαύσεις με το ταίρι σου, εξαρτώνται από το αν εσύ αποφασίσεις πως πρέπει ν’ αποτελούν προτεραιότητά σου. Αν μπορείς να αλλάξεις την εστίασή σου, τότε θα δεις πως υπάρχουν πολλές παθιασμένες δυνατότητες.

λέων

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, θα νιώσεις πως θέλεις να πειραματιστείς στα ερωτικά σου. Αυτό μπορεί να είναι συναρπαστικό τόσο για σένα, όσο και για ένα τυχερό άτομο. Αν όμως η επιθυμία σου για αλλαγή ενισχυθεί με πάθος, τότε θα είναι περισσότερο έντονη…. παρά συναρπαστική. Κάνοντας κάτι διαφορετικό, μπορεί να χρειαστεί να το αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη προσοχή από ό, τι πίστευες.

παρθένος

Δεν θα σε βλάψει αν ακούσεις αυτά που έχει να πει ο αγαπημένος σου αυτή τη στιγμή. Μην το κάνεις όμως με την πεποίθηση, ότι αυτός είναι ο ευκολότερος ή ο γρηγορότερος ταχύτερος τρόπος για να κλείσετε τη συζήτηση. Όσο πιο προσεκτική είσαι σ’ αυτά που θα σου πει, τόσο προθυμότερος θα είναι για να σε συμβουλέψει για θέματα, που θα σε ωφελήσουν. Και τότε ίσως αποφασίσεις μόνη σου, πως θέλεις να συνεχίσετε τη συζήτησή σας.

ζυγός

Με το να εξερευνήσεις και να καταγράψεις τι είναι άνετο και κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση στα ερωτικά σου, μπορεί να είναι ένας ευχάριστος τρόπος για να περάσεις το χρόνο σου. Υπάρχουν περισσότερα οφέλη όταν βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο κι όχι μισοάδειο στα θέματα που αφορούν τη σχέση σου, αυτό το διάστημα. Θα νιώσεις μεγάλη και παθιασμένη χαρά αν εστιάσεις σ’ αυτό…κι όχι στις αντιληπτές ελλείψεις.

σκορπιός

Αν αρχίσεις να αποδέχεσαι περισσότερο τις πτυχές της προσωπικότητάς σου που δεν σου άρεσαν προηγουμένως, τότε αυτή η καινούργια αυτοπεποίθηση, θα δημιουργήσει μια μαγεία στην ερωτική σου ζωή. Αν ο εραστής σου ή ο πιθανός σύντροφος σου, σου κάνει ένα κομπλιμέντο για την εμφάνισή σου, τότε καλωσόρισέ το και απάντησε θετικά. Αν προσφέρεις περισσότερη αγάπη και φροντίδα στον εαυτό σου, αυτό μπορεί να φέρει ένα κύμα πάθους στον κόσμο σου.

τοξότης

Η αγάπη και η οικειότητα, μπορούν τώρα να επωφεληθούν αν υιοθετήσεις πιο ανοιχτό μυαλό. Δεν πρέπει όμως να επαναπαυτείς με τους τρόπους που φαίνεσαι αποφασισμένη να διασφαλίσεις, ότι το κάνουν. Υπάρχει περίπτωση, να ακολουθήσεις περισσότερο μια «επιστημονική» προσέγγιση στα ερωτικά σου, από μια στοργική και συναισθηματική….με αποτέλεσμα να οδηγηθείς στα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που ήθελες. Γι’ αυτό προσπάθησε να σκέφτεσαι λιγότερο – και να αισθάνεσαι περισσότερο! zodia-love-erotas-zevgari5-1200x800

αιγόκερως

Κάποιος φαίνεται πως έχει μια εντυπωσιακή ικανότητα να σε βοηθάει «να είσαι ο εαυτός σου» αυτή τη στιγμή. Οποιαδήποτε σοβαρά προσωπεία υιοθετούσες μέχρι τώρα, μπορεί να καταρρεύσουν με τη συντροφιά του, καθώς έχει την ικανότητα να σου «βγάζει» την παιχνιδιάρικη πλευρά σου. Θα μπορούσε να είναι το τέλειο «ανακουφιστικό» κατά του άγχους σου….και το μόνο που θα ζητήσει σε αντάλλαγμα, θα είναι η στοργή και η αγάπη σου! Τις οποίες πιθανότατα, θα δώσεις πρόθυμα.

υδροχόος

Προσπάθησε να μην αποσυντονίζεσαι από διάφορους περισπασμούς που μετατοπίζουν την εστίασή σου από τις ερωτικές σου υποθέσεις. Αυτή είναι μια από τις στιγμές που η δουλειά, πρέπει να έρθει πριν από την ευχαρίστηση…. όποια και αν είναι αυτή η δουλειά. Μπορεί να υπάρξουν εσωτερικά καθήκοντα που απαιτούν προσοχή. Έχεις όμως τη δύναμη να αποφασίσεις πόσο μακριά είναι η λίστα προτεραιότητας της ερωτικής σου ζωής. Λάβε υπόψη, ότι αυτοί οι περισπασμοί, είναι προσωρινοί.

ιχθύες

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τα μυστικά και το υποσυνείδητό σου, οι γραμμές μεταξύ φαντασίας και ρεαλισμού θα είναι θολές… αλλά όχι απαραίτητα άβολες. Αν δώσεις μια ευκαιρία στη φαντασία σου, θα μπορούσες να βρεις εντυπωσιακές ιδέες ή έντονες επιθυμίες… που θα χρειαστεί πρώτα να τις εμπεδώσεις, πριν μιλήσεις γι’ αυτές στον ανυποψίαστο εραστή σου!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments