Αθλητισμός

Βασίλης Σπανούλης – Γιώργος Πρίντεζης: Τα δεδομένα για την παραμονή τους στον Ολυμπιακό

Βασίλης Σπανούλης – Γιώργος Πρίντεζης: Τα δεδομένα για την παραμονή τους στον Ολυμπιακό
Βασίλης Σπανούλης - Γιώργος Πρίντεζης: Ο αρχηγός και ο υπαρχηγός των "ερυθρολεύκων" θα παραμείνουν όπως όλα δείχνουν στο ΣΕΦ αλλά με διαφορετικό ίσως ρόλο.

Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης. Δύο εμβληματικοί παίκτες για τον Ολυμπιακό, που επί σειρά ετών έχουν αποτελέσει τα βασικά γρανάζια της ομάδας. Τόσο ο καθένας ξεχωριστά, όσο και οι δύο μαζί έχουν “υπογράψει” πολλές “ερυθρόλευκες” επιτυχίες. Άλλωστε, είναι αλήθεια πως πάνω στο ταλέντο και τις ικανότητές τους “χτίστηκαν” ρόστερ και σηκώθηκαν κούπες στον Πειραιά.

Αρχηγός και υπαρχηγός λοιπόν…

Όλοι θα ήθελαν να τους δουν μαζί και τη νέα σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο χρόνος όμως περνάει και οι Πειραιώτες δεν μπορούν να είναι απόλυτα εξαρτημένοι από τις ορέξεις τους εντός παρκέ. Μπορεί, αμφότεροι να έχουν καταθέσει ψυχή και σώμα για την ομάδα όμως στα 38 κλεισμένα ο Σπανούλης και στα 36 ο Πρίντεζης , είναι αυτονόητο ότι την επόμενη σεζόν -εφόσον μείνουν- θα έχουν πιο περιορισμένο ρόλο. Επιπλέον, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να βγάλει μπροστά και νέους πρωταγωνιστές και γι’ αυτό κοιτάζει στην αγορά για έναν σούπερ γκαρντ και τουλάχιστον δυο ακόμα παίκτες πεντάδας από το πάνω ράφι σε φόργουορντ και ψηλούς.

Για όλα τα παραπάνω σημειώνεται πως δεν έχει παρθεί καμία οριστική απόφαση. Το καλοκαίρι είναι που θα κριθούν όλα. Τότε είναι που και οι δυο τους θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσουν να πορεύονται στον ίδιο δρόμο με τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα ήθελαν να συνεχίσουν μαζί στο ΣΕΦ. Το τι θα γίνει όμως, δεν μπορεί να το πει κανείς με σιγουριά ακόμα.

Για τον Πρίντεζη τα πράγματα δείχνουν να είναι κάπως πιο ξεκάθαρα. Ο υπαρχηγός το τόνισε και χθες στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ. Είπε ότι θέλει να μείνει στην ομάδα της καρδιάς του και το ίδιο δείχνει να θέλει και ο Ολυμπιακός. Για τον Σπανούλη τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Δείχνουν κάπως μπερδεμένα, διότι υπάρχει ο φετινός σοβαρός τραυματισμός του. Επιπλέον, δεν έχει “ανοίξει” ακόμα τα χαρτιά του. Δεν έχει δείξει τι θέλει να κάνει και έτσι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments