Ελλάδα

Ιερέας Χίου: Συνελήφθη γιατί λειτουργούσε με ανοιχτές τις πόρτες της εκκλησίας

Ιερέας Χίου: Συνελήφθη γιατί λειτουργούσε με ανοιχτές τις πόρτες της εκκλησίας
Ιερέας Χίου: Ο ιερέας αναμένεται να παρουσιαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου, όπου θα αποφασιστεί αν θα του απαγγελθούν κατηγορίες.

Ιερέας Χίου: Ο γνωστός ιερέας για το μοναδικό του τρόπο με τον οποίο πραγματοποιεί τον εορτασμό της πρώτης Ανάστασης συνελήφθη μετά τη Θεία Λειτουργία το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στο ναό της Παναγίας Ευαγγελίστρια Χίου π. Χριστόφορου Γουρλή.

Ο λόγος σύλληψης του ιερέα ήταν γιατί λειτουργούσε με ανοιχτές τις πόρτες του Ιερού Ναού, κάτι που απαγορεύεται στο πλαίσιο διαφύλαξης της δημόσιας υγείας από την πανδημία του κορωνοιού. Έτσι ο ιερέας αναμένεται να παρουσιαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου, όπου εκεί θα αποφασιστεί αν θα του απαγγελθούν κατηγορίες.

Δείτε τον ιερέα το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου:

Με ένταση σημαδεύτηκε η πρώτη Ανάσταση στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ευαγγελίστριας Χίου, όταν νωρίτερα, μια πιστή αψήφησε τις απαγορεύσεις εισόδου στους Ιερούς Ναούς και θέλησε να εισέλθει στην Εκκλησία για να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου. Παρά τις συστάσεις των Αστυνομικών, η γυναίκα επιχείρησε να περάσει μέσα στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να την ωθούν έξω από αυτόν ενώ χτύπησε με το χέρι τον επικεφαλής Αστυνόμο που βρίσκονταν στο σημείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments