Ελλάδα

Λοκρίδα τροχαίο: 19χρονος σκοτώθηκε με μηχανή

Λοκρίδα τροχαίο: 19χρονος σκοτώθηκε με μηχανή
Λοκρίδα τροχαίο: Ο 19χρονος έφυγε από τη ζωή καθώς τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Λαμίας, ύστερα από τροχαίο που είχε με μηχανή.

Λοκρίδα τροχαίο: Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί στη Λοκρίδα, καθώς ένας 19χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Σύμφωνα με το lamianow.gr, ο νεαρός επέβαινε σε μηχανή τύπου Enduro, κοντά στην παραλία Σχοινιά, όταν έχασε τον έλεγχο, πέφτοντας με δύναμη πάνω σε βράχια.

Οδηγός που περνούσε από το σημείο κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Αρχικά, ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε προς το νοσοκομείο Λαμίας, δυστυχώς όμως άφησε την τελευταία του πνοή στο δρόμο σκορπίζοντας τον θρήνο τόσο στην Λοκρίδα αλλά και σε ολόκληρη την Φθιώτιδα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 19χρονος κατάγονταν από την περιοχή της Αρκίτσας και ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας.

Υπενθυμίζεται, πως σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στη Ρόδο, στην επαρχιακή οδό Τσαϊρι- αεροδρομίου και συγκεκριμένα στον κόμβο με κατεύθυνση από Κρεμαστή προς τα Μαριτσά. Συγκεκριμένα, δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, με ιδιαίτερη σφοδρότητα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες διεκομίσθηκαν δύο άτομα στο νοσοκομείο της Ρόδου προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Μάλιστα, χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ρόδου προκειμένου να απεγκλωβιστεί το ένα άτομο από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε. Αξίζει να σημειωθεί πως σε εκείνο το σημείο τα φανάρια δεν λειτουργούσαν την ώρα του ατυχήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments