Πως Να

Σούπερ μάρκετ κωδικός 13033: Πως μπορώ να πάω να ψωνίσω

Σούπερ μάρκετ κωδικός 13033: Πως μπορώ να πάω να ψωνίσω
Σούπερ μάρκετ κωδικός 13033: Με αυτό το sms μπορείτε να πάτε για ψώνια.

Σούπερ μάρκετ κωδικός 13033: Μεγάλο Σάββατο σήμερα και το 13033 έχει την τιμητική του καθώς στο επίκεντρο βρίσκονται τα ψώνια από το κρεοπωλείο και το σούπερ μάρκετ. Για να βγούμε όμως από το σπίτι μας καθώς τα μέτρα με στόχο την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού παραμένουν σε ισχύ πρέπει πρώτα είτε να έχουμε εκτυπωμένη τη σχετική δήλωση που αφορά τη μετακίνησή μας είτε να στείλουμε το ανάλογο sms.

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τη μέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την απαγόρευση κυκλοφορίας. Η κυβέρνηση έκρινε ότι κάποιες μετακινήσεις είναι απαραίτητες όπως για παράδειγμα η επίσκεψη σε έναν γιατρό, στο φαρμακείο ή σε μια τράπεζα όταν η διαδικασία δεν μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά. Φυσικά μέσα στις εξαιρέσεις της απαγόρευσης βρίσκεται η επίσκεψη σε σούπερ μάρκετ για την αγορά τροφίμων για κάθε νοικοκυριό.

Τι πρέπει να κάνετε

Υπάρχουν τρεις απλοί τρόποι που μπορεί κάποιος να πάει στο σούπερ μάρκετ χωρίς τον φόβο να του επιβάλουν το πρόστιμο των 150 ευρώ το οποίο σήμερα είναι διπλό.

  • Αρχικά μπορεί να μπει στο σάιτ forma.gov.gr και να κατεβάσει την έντυπη βεβαίωση μετακίνησες.
  • Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο μπορούν να γράψουν μια χειρόγραφη βεβαίωση.  Ο ευκολότερος τρόπος είναι η αποστολή SMS στο 13033 στέλνοντας το εξής μήνυμα: 2 κενό ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από κινητά τηλέφωνα με κάρτα SIM των παρόχων κινητής τηλεφωνίας που λειτουργούν στην Ελλάδα (Cosmote, Vodafone GR, Wind). Προκειμένου να κάνουν χρήση της υπηρεσίας 13033 οι πολίτες με συσκευή που έχει κάρτα SIM δικτύου του εξωτερικού, μπορούν να προμηθευτούν μια σύνδεση καρτοκινητού από τα σημεία πώλησης των παρόχων. Υπενθυμίζεται ότι η χρήση της υπηρεσίας 13033 είναι δωρεάν.
  • Μόλις στείλετε το μήνυμα θα λάβετε ως απάντηση: Μετακίνηση 2 ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments