Διεθνή

Γερμανία κορωνοϊός: 242 νέοι θάνατοι – 3.609 νέα κρούσματα – Τουλάχιστον 4.000 τα συνολικά θύματα

Γερμανία κορωνοϊός: 242 νέοι θάνατοι – 3.609 νέα κρούσματα – Τουλάχιστον 4.000 τα συνολικά θύματα
Γερμανία κορωνοϊός: Μειώθηκαν οι σημερινοί νεκροί σε σύγκριση με τον αριθμό που καταγραφόταν μία ημέρα νωρίτερα, σύμφωνα με τον οποίο τα θύματα ανέρχονταν στα 299.

Γερμανία κορωνοϊός: Ολοένα και αυξάνονται οι νεκροί στη Γερμανία. Ειδικότερα τα θύματα της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα ξεπέρασαν τα 4.000 σήμερα, καθώς σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκεντρώνει και δημοσιοποιεί καθημερινά στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει το Robert Koch-Institut, το τελευταίο 24ωρο διαπιστώθηκαν 242 νέοι θάνατοι, με τον συνολικό απολογισμό των νεκρών να ανέρχεται έτσι σε 4.110.

Σημειώνεται ότι ο αριθμός των ασθενών που υπέκυψαν στον φονικό ιό είναι μειωμένος σε σύγκριση με αυτόν που καταγραφόταν μία ημέρα νωρίτερα (299).

Ο αριθμός των νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης από τον κορωνοιό ανήλθε σε 3.609, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί στη Γερμανία να φθάνει τους 137.439, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ. Παράλληλα σημειώνεται ότι ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κατέγραψε αύξηση σε σύγκριση με αυτόν που καταγραφόταν την προηγουμένη (3.380).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments