Πολιτική

covid19.gov.gr ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη κομματική προπαγάνδα με σκίτσα στο «covid19.gov.gr»

covid19.gov.gr ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη κομματική προπαγάνδα με σκίτσα στο «covid19.gov.gr»
covid19.gov.gr ΣΥΡΙΖΑ: «Κατάφερε να τον καταγγέλλουν και οι ίδιοι οι σκιτσογράφοι, που μόνο ως ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να κατηγορηθούν», αναφέρει μεταξύ άλλων σε σχόλιό του ο ΣΥΡΙΖΑ.

covid19.gov.gr ΣΥΡΙΖΑ: Για «απαράδεκτη προπαγάνδα» με σκίτσα στο covid19.gov.gr, την επίσημη ιστοσελίδα για τα μέτρα που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, κατηγόρησε την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν έφτανε στον κ. Μητσοτάκη το καθημερινό λιβανιστήρι, τώρα έφτασε στο σημείο να χρησιμοποιεί το επίσημο σάιτ της ελληνικής κυβέρνησης για κομματική προπαγάνδα με σκίτσα», αναφέρει σε σχόλιο του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Κατάφερε να τον καταγγέλλουν και οι ίδιοι οι σκιτσογράφοι, που μόνο ως ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να κατηγορηθούν, οι οποίοι είχαν δώσει την άδειά τους για να χρησιμοποιούνται σκίτσα μόνο για τον κορωνοϊό και όχι για τις κομματικές επιδιώξεις του κ. Μητσοτάκη», πρόσθεσε, καταλήγοντας ότι «έχει και η χυδαιότητα τα όριά της».

«Θέλει δε θέλει θα δώσει απαντήσεις»

Υπενθυμίζεται πως χθες ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τις ακατανόητες εκφράσεις εντός των προγραμμάτων κατάρτισης των επιστημόνων για το επίδομα των 600 ευρώ ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας. Ειδικότερα, επιστήμονες, που μπήκαν στο πρόγραμμα, διαπίστωσαν προχειρότητα, λάθη και ανακρίβειες. Με ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χαρακτήρισε «υπόλογο» τον Πρωθυπουργό για το «πάρτι» που -όπως υποστήριξε- στήθηκε με τα ΚΕΚ και εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση προαναγγέλοντας σκληρή μάχη στο ελληνικό Κοινοβούλιο προκειμένου να δοθούν οι αναγκαίες απαντήσεις.

 Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας:

«Η ΝΔ μας έχει συνηθίσει σε δεκάδες σκάνδαλα ιδιαίτερα τις εποχές που για τους πολίτες προβλέπει λιτότητα και ανέχεια. Σκάνδαλο όμως όπως το «Σκοιλ Ελικικού» και το «Μέτζη του νέουκτη», που αποτελούν το αποτέλεσμα του πάρτι των προγραμμάτων «κατάρτισης» με τα χρήματα που έπρεπε να δίνονται σε επιστήμονες, μόνο ο κος Μητσοτάκης και οι εντιμότατοι φίλοι του θα μπορούσαν να σκεφτούν και να πραγματοποιήσουν.

Τώρα καταλαβαίνουν όλοι πού πάει το δημοσιονομικό μαξιλάρι με τα 37 δισ. ευρώ που ο ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε και άφησε στη σημερινή κυβέρνηση. Ο κος Μητσοτάκης είναι υπόλογος για όσα γίνονται σε μια περίοδο που υποφέρουν άνθρωποι. Πρέπει να δώσει απαντήσεις και να αφήσει τα «ζαβαρακατρανέμια»… Και θα τον φέρω στη Βουλή, θέλει δε θέλει, να δώσει απαντήσεις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments