Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης Πάσχα: Ευχετήρια κάρτα του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Πάσχα

Κυριάκος Μητσοτάκης Πάσχα: Ευχετήρια κάρτα του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Πάσχα
Κυριάκος Μητσοτάκης Πάσχα: Ευχετήρια κάρτα έγραψε πριν από λίγο στο διαδίκτυο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κυριάκος Μητσοτάκης Πάσχα: «Αυτό το Πάσχα, ας κάνουμε πράξη την αγάπη προς τους συμπολίτες μας, με ευθύνη προς την κοινωνία. Μένουμε σπίτι, για να ανταμώσουμε και πάλι όταν περάσει ο κίνδυνος. Καλή Ανάσταση σε όλους!», έγραψε πριν από λίγο στο διαδίκτυο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός δημοσίευσε και μια ευχετήρια κάρτα με το μήνυμα: «Αυτό το Πάσχα θα το θυμόμαστε ως το Πάσχα της αγάπης. Αλλά και της ευθύνης. #MenoumeSpiti Καλή Ανάσταση σε εσάς και τις οικογένειές σας». Δείτε και την ανάρτηση με τα σχόλια

Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής» ότι τόσο η υγειονομική όσο και η οικονομική κρίση θα ξεπεραστούν και όλα θα αποδειχθούν μία προσωρινή παρένθεση. «Το γεγονός ότι αντιμετωπίσαμε όλοι μαζί την πανδημία και τις συνέπειές της με μία πειθαρχία, ίσως απροσδόκητη για πολλούς, δείχνει ότι τελικά έχουμε αντοχές» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε:

«Τα δύσκολα θα τα ξεπεράσουμε μαζί και θα τα ξεπεράσουμε γρήγορα».

Ο πρωθυπουργός επίσης δήλωσε ότι μέσα από την υγειονομική κρίση απέκτησε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο εθνικό σύστημα υγείας. «Έχω βάλλει ένα στοίχημα με τον εαυτό μου, όχι μόνο τώρα αλλά και μακροπρόθεσμα: να αποκτήσουμε ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας το οποίο να είναι σημείο αναφοράς, όχι μόνο για τη χώρα αλλά και πανευρωπαϊκά». Παράλληλα, περιέγραψε και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε την απόφαση του lockdown: «Θυμάμαι μία σύσκεψη στις 7 Μαρτίου, μία μεγάλη σύσκεψη που στην ουσία είχαμε όλο το υπουργικό συμβούλιο, στην οποία η αντίδραση του οικονομικού επιτελείου ήταν: ‘Παναγία μου. Αν κλείσουμε, θα καταστραφούμε, μην το κάνεις’. Και δύο μέρες μετά, πήρα την απόφαση να κλείσω τα σχολεία. Και μετά, να κλείσουμε και τα καταστήματα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments