Video

Μένουμε σπίτι: Αυτό είναι το video με τα σπίρτα που δείχνει τα πλεονεκτήματα της κοινωνικής αποχής [vid]

Μένουμε σπίτι: Αυτό είναι το video με τα σπίρτα που δείχνει τα πλεονεκτήματα της κοινωνικής αποχής [vid]
Μένουμε σπίτι: Ένα animated video με σπίρτα, δείχνει πώς η κοινωνική αποχή μπορεί να σώσει ζωές στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μένουμε σπίτι: Οι καλλιτέχνες Juan Delcan και Valentina Izaguirre, με έδρα το Λος Άντζελες, δημιούργησαν ένα βίντεο με κινούμενες φιγούρες, στο οποίο χρησιμοποιούν σπίρτα για να οπτικοποιήσουν τα ευεργετικά αποτελέσματα τού να κρατάμε στον χώρο απόσταση από τον πλησιέστερο σε εμάς, συμβάλλοντας έτσι στη μη μετάδοση του κορωνοϊού. Στο βίντεο, το οποίο έχει γίνει viral – με σχεδόν 1.000.000 προβολές – μια σειρά από σπίρτα παίρνουν φωτιά το ένα μετά το άλλο, έως ότου ένα βγαίνει από τη γραμμή και η φωτιά σταματά.

Έμπνευση γι’ αυτό το βίντεο ήταν μια φωτογραφία, η οποία γέμισε το Instagram: σπίρτα αντιπροσώπευαν υγιείς ανθρώπους έως τη στιγμή που τα άναβαν και καθώς ήταν κοντά το ένα στο άλλο, η φωτιά μεταδιδόταν. Ένα σπίρτο βγαίνει από τη σειρά και η φωτιά σταματάει να εξαπλώνεται. Σκηνοθέτης του τρισδιάστατου κλιπ ήταν ο 54χρονος Delcan, ενώ η Valentina Izaguirre σχεδίασε τα σκηνικά. Στον λογαριασμό του Juan Delcan στο Instagram μπορεί κανείς να δει ότι το ντουέτο, εδώ και περίπου έναν χρόνο, δημιουργεί κλιπ με σπίρτα, στα οποία συνήθως παρουσιάζονται καθημερινές σκηνές, όπως: «πάω γυμναστήριο», «περνάω μια μέρα στο λούνα παρκ» ή, «πάω βόλτα με το αυτοκίνητο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Safety Match . . . . . . #Safetyfirst #yomequedoencasa #safetymatch #frenarlacurva #yoelijoserresponsable #yomequedoencasa #motiongraphics #motiondesign #2D #3D #animation #mograph #cgi #digitalart #motionlovers #flattenthecurve #dontbeaspreader #flattenthecurve #socialdistancing #seeyoulater #flatteningthecurve

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Juan Delcan, Valentina (@juan_delcan) στις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments